Marokkaanse linzensoep

Tijd voor een soepie! Deze Marokkaanse linzensoep is goed gevuld met pompoen en aardappel en heeft een warme, kruidige smaak. Serveer hem met een lepel frisse yoghurt. 

Menu, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Vegetarisch, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Heerlijk zo’n weekmenu, ook eruit wat ik handig en lekker vind maar…..waar ik woon kun je geen zakje “pasta voor harisse” soep kopen.
    Heb je een alternatief?

    1. Hoi Caroline, je kunt ook zelf een pasta maken van: stukje (2 cm) gemberwortel, 1 gepelde knoflookteen, 15 g verse koriander, 1 tl pa­pri­ka­poe­der, 1 tl ka­neelpoeder, 1 tl ko­mijnpoeder, 1 tl kur­ku­ma en snufje witte pe­per en zout met scheutje zonnebloemolie pureren tot pasta.

  2. Nes

    Hele mooie soep, maar een echte Marokkaanse linzensoep is lehdes/le3des ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin