Panini met ham en geitenkaas

Panini met ham en geitenkaas. Deze panini met ham, geitenkaas, tijm en honing is favoriet bij dochterlief. Lekker als lunch, maar ook heerlijk als avondeten met een kom soep erbij. 

Geitenkaas

Je hebt veel verschillende soorten geitenkaas. Wij hebben verschillende soorten geprobeerd en vinden de verse geitenkaas met korst eromheen het lekkerst in dit recept. Die heeft de meeste smaak, ook als de kaas gesmolten is.

Ham

In dit recept gebruiken wij beenham. De zoutige smaak combineert heerlijk met de romige geitenkaas en zoete honing.

Contactgrill

Het is handig om voor dit recept een contantgrill te gebruiken. Zo krijgt je panini mooie grillstrepen en vaak kun je de hoogte instellen waardoor je panini niet helemaal platgedrukt wordt. Als je geen contactgrill hebt kun je ook een tosti-apparaat gebruiken. Ook kun je de panini maken in de oven of airfryer, alleen krijg je dan geen grillstrepen.

Op Keukenliefde vind je nog meer lekkere lunchrecepten. Wat denk je van:

Kijk hier voor alle lunchrecepten.

Panini met ham en geitenkaas

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde