Ingrediënten
- 2 voorverpakte afbakstokbroden
- 180 g geitenkaas met korst (deze worden vaak per plak verkocht)
- 100 g beenham
- Honing
- Snufje gedroogde tijm
Nodig
- Contactgrill
Panini met ham en geitenkaas. Deze panini met ham, geitenkaas, tijm en honing is favoriet bij dochterlief. Lekker als lunch, maar ook heerlijk als avondeten met een kom soep erbij.
Je hebt veel verschillende soorten geitenkaas. Wij hebben verschillende soorten geprobeerd en vinden de verse geitenkaas met korst eromheen het lekkerst in dit recept. Die heeft de meeste smaak, ook als de kaas gesmolten is.
In dit recept gebruiken wij beenham. De zoutige smaak combineert heerlijk met de romige geitenkaas en zoete honing.
Het is handig om voor dit recept een contantgrill te gebruiken. Zo krijgt je panini mooie grillstrepen en vaak kun je de hoogte instellen waardoor je panini niet helemaal platgedrukt wordt. Als je geen contactgrill hebt kun je ook een tosti-apparaat gebruiken. Ook kun je de panini maken in de oven of airfryer, alleen krijg je dan geen grillstrepen.
Op Keukenliefde vind je nog meer lekkere lunchrecepten. Wat denk je van:
Kijk hier voor alle lunchrecepten.
Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie