Een heerlijke pasta met gebakken kip, paprika, paksoi en pittigzoete chili sinaasappelsaus. Inclusief snijwerk zet je dit smakelijke pastagerecht binnen 30 minuten op tafel.
Pasta met kip en sinaasappelsaus
Deze pasta met kip en sinaasappelsaus is makkelijk om te maken en staat snel op tafel. De pittigzoete sinaasappelsaus maak je met vers sinaasappelsap en rode chilipeper. Een heerlijke combinatie met de kip en verse groente.
Heet, heter, heetst
Hoe pittig je de saus wilt is een kwestie van smaak. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper als je het niet te pittig wilt en proef de chilipeper voordat je hem aan je gerecht toevoegt. De ene chilipeper is heter dan de ander en door eerst te proeven kun je goed inschatten hoeveel je wilt gebruiken. Hou je helemaal niet van pittig, dan kun je de chilipeper ook achterwege laten. Echter, een klein vleugje chilipeper maakt deze pasta niet iets spannender.
Soortgelijke recepten
Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Pastarecepten, Snelle recepten
om 16:28
Moeten het geen perssinaasappels zijn, als je sap en rasp nodig hebt?