Romige pasta met kip en pompoen

Kip en pompoen vind ik een heerlijke combi. Vooral in deze romige pasta met crème fraîche en tijm. Een herfstige pasta die ook nog eens snel op tafel staat. Ik gebruik graag flespompoen omdat die lekker stevig blijft en een heerlijk zoete en nootachtige smaak heeft. Van de pompoen die je overblijft kun je de volgende dag heerlijke soep maken.

Seizoen, Herfstrecepten, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Kiprecepten, Pastarecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(15 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin