Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Een traybake is mijn favoriete gerecht als ik niet zoveel zin of tijd heb om te koken, maar toch...
Deze Duitse kartoffelsalat is lichter van smaak dan je wellicht gewend bent. Er wordt geen mayonaise gebruikt om de...
Deze sweet chili noedels met tofu en verse groenten zijn gemaakt in een handomdraai. Voor de groenten gebruik ik...
Deze gehaktballetjes in tomatensaus zijn een echte familiefavoriet. Iedereen is er dol op! De tomatensaus voor dit gerecht maak...
Mexicaans eten is altijd een explosie van kleuren en smaken. Hier thuis zijn we er dol op. Deze fajitas...
Kaasliefhebber opgelet; dit recept is voor jou! Mac and cheese — oftewel macaroni in kaassaus — is ideaal om...
Een heerlijke, zoete tomatensoep zoals je hem kent van de Chinees. Gevuld met malse stukjes kip, taugé, ei en...
Dit gerecht staat in een mum van tijd op tafel en iedereen is er dol op: teriyaki noedels uit...
Een romige aspergesoep met stukjes witte asperge, hardgekookt ei en krokante parmaham. De eerste stap van dit recept kun...
Deze cashew kip is bij ons thuis een echte familiefavoriet. Malse kipdijfilet in een sticky hoisinsaus met knapperige cashewnoten...
Een heerlijke spinaziequiche met romige gorgonzola. De bodem van de quiche wordt blind voorgebakken. Zo neemt hij minder vocht op...
Deze kip pesto ovenschotel met spinazie, tomaatjes en mozzarella is het ideale gerecht om te maken als je eters krijgt....
Voor deze zalm in citroen-dillesaus liet ik me inspireren door IKEA waar kant-en-klare zakjes citroen-dillesaus worden verkocht. Ook in...
Op de valreep deel ik vandaag nog een heerlijk oranjerecept met je! Deze licht pittige oranje nacho’s met zoete...
Nasi goreng is een gerecht dat hier bijna wekelijks op tafel komt. Deze nasi goreng met ham en groenten...
Hollandaisesaus kun je kant-en-klaar in de winkel kopen maar het is net zo makkelijk om hem zelf te maken....
Deze vegetarische bolognesesaus maak je met linzen in plaats van gehakt. Linzen zijn heel gezond. Ze zijn rijk aan...
Een heerlijk eenpansgerecht met gele curry, kip, bloemkool en krieltjes. Voor de kleur voeg ik op het laatste moment...
Eet jij weleens gnocchi? Deze Italiaanse pastasoort (gemaakt van aardappelpuree, ei en bloem) is wat minder bekend dan gewone...