Risotto met champignons

Ik heb altijd een pak risotto en bouillonblokjes in de kelderkast liggen om me uit de brand te helpen op een inspiratieloze kookdag. Met maar een paar ingrediënten tover je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel. Deze vegetarische risotto met champignons is een van onze favorieten. Makkelijk om te maken en heerlijk vol van smaak!

Wereldgerecht, Menu, Vegetarisch, Italiaanse recepten, Eenpansgerechten, Budget, Hoofdgerecht

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(2 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marian

    Wat fijngehakte cashewnoten eroverheen voor het opdienen.

  2. Baerke

    Hey keuken liefjes

    Bij de ingrediënten staat 75 gram oude kaas maar bij de afwerking van het gerecht staat parmezaanse kaas….
    Persoonlijk lekker gewoon met parmezaanse kaas doen….???

    1. Hoi! De geraspte kaas in het bakje bij de foto is toch echt oude, geraspte kaas en geen parmezaan…. 🙂 Maar gebruik rustig parmezaan als je dat liever wilt. Ook lekker!

      1. Tamara

        Bij punt 3 wordt wel parmezaan gezegd ipv oude kaas.

        1. Ah, vandaar de verwarring! Ik heb het direct aangepast! Dankjewel voor je reactie Tamara. 🙂

  3. Ester

    Kan dit recept ook zonder de witte wijn? Of moet ik dan iets anders toevoegen? Ben namelijk zwanger, dus mag geen alcohol.

    1. Hoi Ester, je kunt een scheutje witte balsamicoazijn toevoegen. Dat geeft ook een lekker fris zuurtje. Of anders kun je het gewoon weglaten.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin