Sambal goreng boontjes

Deze Indische sambal goreng boontjes zijn gesmoord in geurige boemboe en kokosmelk. De boemboe kun je kant-en-klaar in de winkel kopen maar je maakt hem net zo makkelijk zelf. Je kunt de boemboe ook in porties invriezen zodat je altijd verse, zelfgemaakte boemboe in huis hebt. Serveer de boontjes met babi ketjap, saté of rendang en rijst of als onderdeel van een zelfgemaakte Indische rijsttafel. 

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Indische recepten, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin