Tip! Voeg nog extra wat fijngesneden zongedroogde tomaatjes, olijven en (geroosterde) pijnboompitjes toe aan de stamppot.
Spinazie stamppot met pesto gehaktballetjes

Tijd voor een makkelijke maaltijd! Deze stamppot met spinazie à la crème en Parmezaan staat in een mum van tijd op tafel. Sappige pesto gehaktballetjes maken het smulfeest compleet!
Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten, Vleesrecepten
om 14:30
Hoe maak je de pestogehaktballetjes??
om 11:08
Zie de link bij ingrediënten Astrid.
om 15:58
kun je ook verse spinazie gebruiken?
om 09:47
Ja hoor Danielle, dat kan zeker! Verse spinazie kun je eerst even bakken in wat olijfolie met een teentje knoflook en wat zout en peper tot ze slinken, dan in een zeef vocht eruit drukken en door puree roeren, of de blaadjes rauw door de hete puree roeren.
om 15:10
Afgelopen weekend gemaakt, het was heerlijk! De pan was helemaal leeg…… ??
om 17:16
Yeah! Superleuk om te horen! 🙂
om 09:52
Ik heb dit recept maandag gemaakt en ik, mijn partner en onze 2 kinderen hebben ervan zitten te smullen! Onze zoon van 9 zei: Dit is een toprecept! Kortom hier verschijnt het vaker op tafel!
om 10:10
Oh, wat een mooi compliment van je zoon! 🙂 Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!