Tagliatelle met zalm en romige witte-wijnsaus

Jihoe, tijd voor weer een lekker pastagerecht! Hou jij er ook zo van? Ik wel! Na het succes van de mini penne met broccoli, doperwten, spek en roomsaus vond ik het nu tijd voor een variant met vis. Ik heb gekozen voor zalm want daar zijn we hier in huize Verweij allemaal dol op. Deze tagliatelle met zalm en romige witte-wijnsaus kun je overigens ook gewoon je mini-keukenliefjes voorschotelen want de wijn in het gerecht wordt volledig ingekookt waardoor de alcohol vervliegt en alleen een fris zuurtje in de roomsaus achterblijft. Heerlijk in combinatie met de vettige zalm. Alvast veel smulplezier gewenst! 

Wereldgerecht, Pastarecepten, Visrecepten, Italiaanse recepten, Snel, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. AN Bredenoort Veldhuis

    De hele pan is leeg gegeten, zouden ze het lekker hebben gevonden!?

    1. Haha, dat is altijd het beste compliment! 🙂

  2. Peter Laan

    Je hebt heerlijke recepten op je site staan en ik begrijp dat je zoveel mogelijk inkomsten wilt genereren maar ik wordt ondertussen knettergek van al die reclames op je site.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin