Tomaten-mascarponesaus

Deze tomaten-mascarponesaus is heel eenvoudig om te maken en snel klaar. Je maakt hem van verse tomaten. Daar kan geen kant-en-klare saus tegenop. Welke tomaten je gebruikt maakt niet zoveel uit, zolang ze maar zoet en sappig zijn. Je kunt deze tomaten-mascarponesaus serveren met gekookte pasta, risoni (orzo) of gnocchi, of verwerken in een lekkere lasagne met courgette.

Menu, Sauzen en dips, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Merel

    Kun je de saus ook invriezen?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin