Top 7 best bekeken pastarecepten

Top 7 best bekeken pastarecepten

Ben jij ook zo dol op pasta? Ik kan er geen genoeg van krijgen! Het liefst zou ik elke dag twee of drie bordjes pasta naar binnen werken, maar je begrijpt dat die lekkere vlieger in huize Verweij niet opgaat. Niet zo erg, want waar ik ook van hou, is variatie. Daarom is het alweer even geleden dat ik een heerlijk pastarecept met je deelde, maar ik beloof je plechtig dat er snel weer eentje op tafel komt.

Voorkeuren?

Laat het me weten, dan ga ik als een doldwaze aan de slag. Verwen jezelf ondertussen met de pastarecepten die je zo uit het KeukenLiefde-kastje trekt. De keuze is REUZE! En omdat het vandaag vrijdag is, heb ik alvast de best bekeken pastarecepten voor je op een rijtje gezet. Zo is de keuze voor een lekker pastagerecht nóg leuker en nóg makkelijker. Veel plezier en alvast een smakelijk weekend!

 1. Pasta met garnalen in pesto-roomsaus

2. Pasta met roomsaus en scampi’s

Pasta met roomsaus en scampi's

3. Pasta met boursin, spinazie en kip

Pasta met boursin, spinazie en kip

4. Pasta met rucolapesto, cherrytomaten en gerookte zalm

Pasta met rucolapesto, cherrytomaten en gerookte zalm

5. Pasta met gerookte zalm en citroenroomsaus

Pasta met gerookte zalm en citroenroomsaus

6. Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

7. Cannelloni met spinazie à la crème en ricotta

Cannelloni met spinazie à la crème en ricotta

Best bekeken recepten, Pastarecepten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Maria

    Mijn voorkeur gaat uit naar een vegetarische ravioli, gevuld met kaas. Daarbij een romige saus van enkele buitenlandse kaassoorten Net in Amerika enige malen gegeten! Heerlijk!

    1. Da’s ook echt wat voor mij. Pasta met (veel) kaas is altijd goed! 🙂

  2. Janet

    Mmmm Spaghetti Bolognese!

  3. Aah, pasta met ricotta is denk ik mijn favoriet! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin