Top 7 best bekeken vaderdagrecepten

Top 7 best bekeken vaderdagrecepten

Omdat liefde door de maag gaat, is lang nadenken over een goed vaderdagcadeau (aanstaande zondag is het Vaderdag) niet nodig: een zelfgeknutseld kunstwerkje van kindlief is de ultieme kers op de taart!

Eigenlijk hoef ik aan Johan niet te vragen wat hij het liefst wil eten op Vaderdag; maar als ik dat nalaat, zal je zien dat ie wél wat anders had gewild. Dus vroeg ik het hem. Zijn antwoord was geen verrassing: ‘Doe maar gewoon nasi, nasi, of gewoon bami’. Ella-Marie vroeg direct: ‘Geen tomatensoep, papa?’ Johan en ik schoten beide in de lach, en papa antwoordde: ‘O jazeker, én natuurlijk tomatensoep!’ Grappig dat die vierjarige ukkepuk papa’s all-time favourites al in de smiezen heeft.

Hoe dan ook, als je nog zoekt naar lekkere vaderdaginspiratie: hieronder een overzicht van de best bekeken vaderdagrecepten!

1. Klassieke bernaisesaus (met entrecote en friet)

Klassieke bernaisesaus (met entrecote en friet)
2. Spijs & Wijn: steak tartare met dikke frieten

Spijs & Wijn: Steak tartare met dikke frieten
3. Mieks Special: pizza BBQ mixed-grill

Mieks Special: pizza BBQ mixed-grill
4. Mieks Special: broodje bal

Mieks Special: broodje bal
5. Mieks Special: chili-cheeseburger

Chili-cheeseburger
6. Spareribs in huisgemaakte barbecuemarinade

Spareribs in huisgemaakte barbecuemarinade
7. Oosterse wrap met kip, witte kool en lente-ui

Sweet chili-chickenwraps

Thema recepten, Best bekeken recepten, Inspiratie, Mannenvoer

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin