Top 7 sinterklaasrecepten

Top 7 sinterklaasrecepten

Hoe vier jij sinterklaasavond? Wij vieren het morgen bij mijn schoonzus en zwager thuis met ons kleine neefje en mijn schoonouders. De verwachting is dat ook Sinterklaas en zijn pieterbazen ons een bezoekje komen brengen. Spannend! Ik kijk er elk jaar weer met veel plezier naar uit.

De afgelopen weken deelde ik maar liefst drie nieuwe sinterklaasrecepten met je. Twee daarvan — de disco-speculaasrotsjes en banketletter met amandelspijs — staan in deze top 7. De speculaastruffels kwamen gisteren pas online en staan derhalve nog niet in deze lijst. Maar wat zijn ze populair! Ben jij nog op zoek naar leuke en lekkere sinterklaasrecepten: laat je hier inspireren!

1. Gevulde speculaas

Gevulde speculaas

2. Pepernoten-cheesecake

Pepernoten-cheesecake

3. Pepernotencake met chocolade

Pepernotencake met chocolade

4. Heerlijk avondje: disco speculaasrotsjes

Heerlijk avondje: disco speculaasrotsjes

5. Klassieke kruidnoten (pepernoten)

Klassieke kruidnoten (pepernoten)

6. Carrot Cake

Carrot Cake

7. Heerlijk avondje: banketletter

Banketletter amandelspijs-7080

Best bekeken recepten, Inspiratie, Thema recepten, Sinterklaasrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Hmm yummyy!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin