Ingrediënten
- 4 stronken witlof, gehalveerd en bittere kern eventueel verwijderen
- 300 g gemengd gehakt
- gehaktkruiden naar smaak (ik gebruikte gehaktkruiden met uitjes en een half ei)
- Plakken kaas
- 150 g gerookt ontbijtspek
Roomsaus
- 200 ml kook-, of slagroom
- 1 tl gedroogde peterselie
- Snufje uienpoeder
- 1 volle tl maizena
Nodig
- Ovenschaal
om 16:22
Hoi Annemiek, hoeveel gehaktkruiden doe je op 300 gr gehakt. Vind dat altijd last te bepalen☺️
om 09:51
Als je een zakje gehaktkruiden gebruikt staat op de achterkant van de verpakking hoeveel je moet gebruiken. Als je een eigen mix gebruikt is het een kwestie van gevoel. In de zakjes uit de winkel zit ook zout en dan is het belangrijk om de de dosering aan te houden die ze aangeven. Als je zelf kruiden toevoegt zonder zout kan er niet zoveel mis gaan. Op gevoel toevoegen net zoals je doet met zout en peper.