Witte asperges met beenham, krieltjes en aspergesaus

Na een jaar wachten kan ik eindelijk weer een nieuw aspergerecept met je delen! Dit waren de eerste witte asperges van het jaar die we aten en die smaken me altijd het beste. Ik serveerde ze dit keer met wat mooie plakken beenham, kleine krieltjes, een zachtgekookt eitje en zelfgemaakte aspergesaus. Heel simpel om te maken en zoals altijd weer een feestmaal. 🙂 

Lenterecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Paasrecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Nicolette

    Kun je aspergeschillen en uiteinden van vandaag gemaakte aspergegerechten 1 dag bewaren om morgen soep mee te maken en zo ja hoe? Of moeten dit direct worden verwerkt?

    1. Hoi Nicolette, het makkelijkste is om direct de kook over de aspergeschillen en uiteinden te doen en dan met pan en al een nachtje wegzetten op een koele en donkere plek. De volgende dag kun je het kookvocht door de zeef gooien en direct gebruiken voor je soep.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde