Zalm van de barbecue met pesto en tomaatjes

Een lekker visje van de barbecue? Deze zalm met zelfgemaakte pesto en tomaatjes is een aanrader. Door de zalm te bereiden in een aluminium barbecueschaaltje blijven alle sappen uit de zalm en tomaatjes bewaard en kun je dit heerlijke vocht later op je bord weer over de vis lepelen.

Is het barbecueseizoen voorbi? Je kunt deze zalm ook in de oven bereiden, circa 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Wereldgerecht, Menu, Seizoen, Visrecepten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(7 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Anne

    Vanavond gemaakt, met spaghetti aglio e olio en een salade erbij. Het was heerlijk! Dit komt zeker vaker op tafel.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin