Zalm van de barbecue met pesto en tomaatjes

Een lekker visje van de barbecue? Deze zalm met zelfgemaakte pesto en tomaatjes is een aanrader. Door de zalm te bereiden in een aluminium barbecueschaaltje blijven alle sappen uit de zalm en tomaatjes bewaard en kun je dit heerlijke vocht later op je bord weer over de vis lepelen.

Is het barbecueseizoen voorbi? Je kunt deze zalm ook in de oven bereiden, circa 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Anne

    Vanavond gemaakt, met spaghetti aglio e olio en een salade erbij. Het was heerlijk! Dit komt zeker vaker op tafel.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin