5x de lekkerste lunchboxrecepten

5x de lekkerste lunchboxrecepten

De scholen zijn weer begonnen en de broodtrommeltjes worden weer gevuld. Een beetje variantie is natuurlijk welkom! Om je te inspireren heb ik de lekkerste lunchboxrecepten verzameld; van belegde broodjes en sandwiches, lekkere lunchsalades, tot broodtrommel inspiratie en  handige tips. Wees creatief en maak er een heerlijk smulfeest van! 

1. Broodtrommel inspiratie

Hier vind je heerlijke tips en recepten voor broodbeleg, ideeën voor gezonde snacks en heerlijke lunchsalades!

Broodtrommel inspiratie

2. 4x lekker sandwich recept

Hier vind je vier heerlijke sandwichrecepten!

4x lekker sandwich recept

2. 3x Lunchbox idee

De favoriete bammetjes van deze Verweij’tjes? Je vind ze hier! Als bonus deel ik handige tips om je broodjes langer vers te houden. ?

3x lunchbox idee (+WIN!)

4. 3x heerlijk sandwich recept

Dag Subway! Hallo zelfgemaakte bammetje! Hier vind je drie heerlijke recepten voor je eigen luxe belegde broodje: een heerlijke BLT sandwich, croissant caprese en een meergranen pistolet met salami en oude kaas! Zoek onderweg een mooi plekje op om er echt van te genieten!

3x heerlijk sandwich recept

5. 3x lunchsalade

Mijn drie favoriete lunchsalades om mee te nemen als ik op pad ben vind je hier! Stiekem is nummer 1 mijn favoriet, ik laat dan wel de knoflook achterwege… ?

3x lunchsalade om mee naar je werk te nemen

Inspiratie, Menu, Lunch

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Vanessa

    Hoi Annemiek,
    Ik kan de recepten niet openen…. ik zie alleen de foto’s van de sandwiches. En ook van de lunchsalades zie ik geen recept.
    Ze zien er wel lekker uit?

    1. Hoi Vanessa, als je op de linkjes klikt (tekst in het rood) ga je automatisch naar het recept. 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin