5x de lekkerste quiche

5x de lekkerste quiche

Wij maken regelmatig een lekkere quiche of hartige taart. Het is een ideaal gerecht om restjes groenten, vlees en kaas uit de koelkast in te verwerken. Vandaag zetten we daarom de vijf populairste quicherecepten van KL voor je op een rij. Heel benieuwd wat jouw favoriet is? Serveer de quiche (of hartige taart) als lunch of hoofdgerecht met een lekkere salade erbij.

1. Deze quiche met broccoli en spekjes is een echte allemansvriend! Een supermakkelijk om te maken.

Quiche met broccoli en spekjes

2. Deze heerlijke witlofquiche met ham en kaas komt uit ons kookbeok ‘Koken met KeukenLiefde’. Zelfs als je niet van witlof houdt zul je hier van smullen!

Witlofquiche met ham en kaas uit Koken met KeukenLiefde

3. Deze courgettequiche met chorizo is een echt smaakbommetje! Heerlijk als hoofdgerecht met een salade erbij, maar ook koud smaakt hij prima. Lekker om de volgende dag mee naar je werk te nemen als lunch, eventueel opgewarmd in de magnetron of oven.

Courgette quiche met chorizo

4. Dol op boerenkool maar nu eens geen stamppot? Maak deze hartige taart met boerenkool, aardappel en rookworst. Verrassend lekker!

Hartige taart met boerenkool en rookworst

5. Indruk maken op gasten of familie met een feestelijk gerecht? Deze hartige taart met groenterolletjes en zalm ziet er prachtig uit en smaakt verrukkelijk!

Hartige taart met groenterolletjes en zalm

Inspiratie, Hoofdgerechten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde