5x de leukste Halloween recepten

5x de leukste Halloween recepten

Happy Halloween! Ik weet, het duurt nog een week, maar de voorpret kan alvast beginnen! Ik vind Halloween elk jaar leuker worden, vooral de gezelligheid die het met zich meebrengt. Je kunt al je creativiteit loslaten in de keuken met het maken van lekkere en griezelige recepten en je huis gezellig decoreren met gezellige snuisterijen zoals raamstickers, lantaarntjes en lampionnetjes. Ik hou ervan!

De afgelopen jaren deelde ik verschillende Halloween-recepten op KeukenLiefde, de meeste zijn heel makkelijk te maken. Vandaag zet ik de leukste Halloween-recepten voor je op een rij! Wat denk je bijvoorbeeld van pita pizza mummies of een koekiemonster Oreo brownie? Of bak de Halloween koekjes, die zijn superleuk om te maken en het resultaat is fantastisch! Tip voor het avondeten op Halloween: maak een grote pan pompoensoep en serveer die met bloederige broodjes hotdog. Dat wordt griezelig lekker smullen!

1. Halloween koekjes

2. Koekiemonster Oreo brownie

Koekiemonster Oreo brownie

3. Pompoentaart

Pompoentaart (pumpkin pie)

4. Pita pizza mummies

Pita pizza mummie

5. Bloederig broodje hotdog

Bloederig broodje hotdog

Kinderrecepten, Themarecepten, Halloweenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde