7x koolhydraatarm hoofdgerecht om van te smullen!

7x koolhydraatarm hoofdgerecht om van te smullen!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een koolhydraatarm dieet hebt gevolgd, maar omdat ik regelmatig de vraag krijg of ik koolhydraatarme hoofdgerechten wil delen, heb ik een selectie gemaakt. Deze zeven koolhydraatarme hoofdgerechten eet ik niet zozeer omdat ze goed zijn voor de slanke lijn, maar wel omdat ze verslavend lekker zijn! 

1. Mexicaanse zalmsalade met avocadodressing

Mexicaanse zalmsalade met avocadodressing

2. Gevulde courgette met ratatouille en roomkaas

3. Slanke kapsalon

Gezonde kapsalon

4. Siciliaanse vis uit de oven

Siciliaanse vis uit de oven

5. Koolrabistamppot met honing en mosterdkip

Koolrabistamppot met honing-mosterdkip

6. Tagliata met paddestoelen

Tagliata met paddenstoelen

7. Courgettelasagne met ricotta

Courgettelasagne met ricotta

 

Koolhydraatarme recepten, Hoofdgerechten, Slanke recepten

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde