Achter de schermen week 31

Achter de schermen week 31

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Zo ziet het ontbijt van Ella-Marie eruit als je haar haar gang laat gaan:

instagramweek31-3818

Een cracker met kaas, ontbijtkoek met boter, tomaten, duiven en schuddebuikjes. Mijn kleine culi.

Als lunch maak ik een Chinese omelet met garnalen. Lekker en gezond! De kookvideo hiervan deelde ik vorige week zaterdag. Aanrader!

instagramweek31-3820

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTubekanaal? Doen hoor! Het is gratis en en je vindt er de leukste kookvideo’s!

Ella-Marie eet ’s avonds poffertjes die ik nog in de diepvries had liggen en Johan en ik genieten van een kaasplankje als Ella-Marie op bed ligt.

instagramweek31-3831

Dinsdag

Wrapdiner! Zo’n uitgestalde tafel vol met lekkers is toch gewoon een feest! Op tafel staan wraps, kipkrokantjes gemaakt met een zakje Crispy Chicken Bites Seasoning Mix van Santa Maria (aanrader!), vissticks, guacamole, rauwkost en plakjes cheddar smeltkaas.

Mijn wrap met guacamole, sla, komkommer, kipkrokantjes (deze zelfgemaakte kipnuggets zijn ook een aanrader!), mayonaise en zoete chilisaus.

Woensdag

Johan zijn vader was gisteren jarig, maar omdat hij moest werken vieren we zijn verjaardag vandaag. Het is dubbel feest want ook Ella-Marie mag nog een kaarsje uitblazen en cadeautjes uitpakken. Tijdens haar verjaardag zaten we namelijk in Italië.

Een mooi tafereel: Ella-Marie speelt een potje pesten met haar oma en twee overgrootoma’s!

Donderdag

We blijven een dagje thuis en rommelen rondom huis. Ik werk aan de nieuwe website Huis- en TuinLiefde. Hier deel ik alles op het gebied van huis en tuin. Omdat ik naast lekker eten ook van een opgeruimd huis en een mooie tuin hou! Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik. 🙂

’s Avonds kook ik gebakken krieltjes, kipschnitzel en sperziebonen. Had ik zo’n zin in!

Vrijdag

Zonnestralen en terrasje pakken!

instagramweek31-3878

Daarna gaat het genieten gewoon verder in eigen tuin.

Om de vakantie af te sluiten, besluiten we ’s avonds uit eten te gaan. We hebben nergens gereserveerd en komen uiteindelijk bij Tokyo Lounge terecht.

Zaterdag

Mijn nieuwe iPad mini 4 wordt bezorgd! Zo blij mee. Mijn vorige iPad Air was zo tergend langzaam geworden dat ik hem het liefst de deur uit bonjourde. Als ik ’s avonds uitgeblust op de bank neerplof, gebruik ik de iPad voor mijn eeuwige zoektocht naar inspiratie voor KeukenLiefde en Huis- en TuinLiefde. Haha, het werk van een foodblogger is nooit af. 🙂

instagramweek31-3923

Johan stuurt deze foto door:

instagramweek31-3794

Hij is samen met Ella-Marie de auto wassen …

Johan zijn vader hing een krijtbord op aan onze schutting voor Ella-Marie. Een schot in de roos!

instagramweek31-3931

Ik hou een kookdagje als vanouds. Werd ook wel weer eens tijd!

’s Avonds is het pizza time!

Zondag

Johan maakt een lekker ontbijtje klaar.

instagramweek31-3950

Na het ontbijt maak ik augurken in, uit eigen moestuin. Ben benieuwd hoe die smaken over twee maanden.

instagramweek31-3958

We sluiten de vakantie van Johan af met een barbecue bij mijn ouders.

Volg je ons ook al op Instagram? Doen hoor! Daar deel ik dagelijks leuke foto’s van achter de schermen.

Ga je iets lekkers koken? Vergeet je foto dan niet te delen op Instagram met #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik ben heel benieuwd wat voor lekkers jij op tafel zet!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

4 reacties

Deel je liefde

  1. Mirte

    Wat heb je weer prachtige inspirerende foto’s neergezet! Ik word hier echt vrolijk van op deze vandaag druilerige dag.

    1. Bedankt Mirte! 🙂

  2. Saar

    Leuk om jullie week verslag te lezen en te zien ?? volgens mij heb je courgette in het zuur gemaakt ipv augurken ?

    1. Ahum, zo donkergrijs vermoeden had ik ook al Saar. ? Mijn schoonmoeder merkte ook al luchtig op dat de augurken verdacht veel op courgettes leken. Maar op het bordje dat ik in de grond had gestopt stond toch echt augurk … Ik met mijn groene vingers. Maar misschien is het wel heel lekker, zoetzure courgette! De tijd zal het leren …

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde