De lekkerste snacks voor onderweg

De lekkerste snacks voor onderweg

Ga jij net zoals wij binnenkort op vakantie met de auto en moet je lang in de auto zitten? Een lekkere snack voor onderweg mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt natuurlijk stoppen bij een tankstation om lekkers kopen, maar dit is vaak duur en niet echt lekker. Beter kun je dan zorgen dat je zelf een heerlijk (koel)box vol met lekkers hebt. Wij nemen naast belegde sandwiches ook altijd diverse snacks en fruit mee de auto in. Om je te inspireren heb ik een aantal heerlijke snacks voor je op een rij gezet die makkelijk om te maken en mee te nemen zijn. Bon voyage!

Wraprolletjes met kipfilet en roomkaas

Deze wraprolletjes met kipfilet en roomkaas zijn al jaren mijn favoriete verjaardagshapje. Het recept is van mijn schoonmoeder die ze steevast rond laat gaan op verjaardagen. Het is ook een ideale snack om mee te nemen in de auto.

Wraprolletjes met kipfilet en roomkaas

Nutella hazelnoot twisters

Een zoete snack voor onderweg? Maak deze Nutella hazelnoot twisters voor de zoete tussendoor trek! Je kids zullen je dankbaar zijn.

Nutella hazelnoot twisters

Gehaktbal met jus

Oké toegegeven, zo’n grote gehaktbal eet niet echt lekker als je onderweg bent. Je kunt hem wel in plakken snijden en op de boterham leggen met een lik mayo en mosterd. Of je maakt kleine gehaktballetjes (laat de jus achterwege). Die smaken koud net zo lekker als warm.

Gehaktbal met jus

Kipsaté

Ook kipsaté kun je in een kleine variant maken. Net zoals gehaktballetjes smaken ze koud als snack net zo lekker als warm.

Kipsaté

Hamrolletjes met MonChou

Deze hamrolletjes met MonChou roomkaas zijn makkelijk om te maken en lekker om mee te nemen. Je kunt ook een wrap belegen met een van de drie MonChou-vullingen, beleggen met ham en oprollen (en eventueel in rolletjes snijden) als snack voor onderweg.

Video: 3x hamrolletjes met MonChou

Mini saucijzenbroodjes

Vergeet die kleffe, vette saucijzenbroodjes van het pompstation. Deze zelfgemaakte mini saucijzenbroodjes zijn veel lekkerder en leuker om onderweg te snacken!

Mini saucijzenbroodjes (kookvideo)

Bananenbrood zonder suiker en boter

Een verantwoordt tussendoortje meenemen? Dit bananenbrood bevat geen boter of olie, is suikervrij en goedgevuld met walnoten en een vleugje kaneel. Je kunt er dus schaamteloos van genieten.

Bananenbrood zonder suiker en boter

Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Reizen

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde