Driegangenkerstmenu (makkelijk voor te bereiden)

Driegangenkerstmenu (makkelijk voor te bereiden)

Normaal deel ik vandaag een nieuw weekmenu met je, maar die laat ik voorlopig even voor wat het is. Nu kerst steeds dichterbij komt, ben je vast al volop over het kerstmenu aan het nadenken. Wat ga je maken?! Om je te inspireren deel ik vandaag een heerlijk driegangenkerstdiner met je die je grotendeels kunt voorbereiden. Zo hoef je op moment suprême alleen nog wat dingen op te maken en te verwarmen. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk en geniet van een ontspannen kerst! 

Voorgerecht

Het perfecte begin van een feestelijk kerstdiner: een lichte salade met gerookte eendenborst, witlof en friszoete sinaasappel!

Salade met eendenborst en sinaasappel

Hoofdgerecht

Een heerlijke Hollandse klassieker: hazenpeper! Gemarineerde hazenbouten worden zachtjes gegaard in een smakelijke rodewijnsaus! Lekker met rodekool met appel en aardappel-knolselderijpuree.

Hazenpeper

Dessert

De perfecte afsluiting van het kerstdiner: een lopend chocolade lavacakeje! Deze moelleux steelt gegarandeerd de show tijdens het kerstdiner! Tip! De oventijd luistert bij dit recept heel nauw want iets te lang in de oven en het is een gewoon cakeje. Zonde! Maak hem dus van tevoren zodat je precies weet hoelang hij bij jou in de oven moeten om de binnenkant lopend te houden.

Moelleux uit'Aan tafel met Floorabella'

Menu's, Themarecepten, Kerstrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde