Een kijkje in de keuken week 14-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maakte nog even een foto van de groentesoep die ik gisteren had gemaakt, zodat ik het recept ook op KL kan delen. Dat is inmiddels gebeurd! Je vind het recept hier.

Een kijkje in de keuken week 14-2019

Het was heerlijk weer dus ’s avonds steken we de Culina flamma nog een keer aan. Dit keer niet voor pizza maar voor shoarma! Op de bakplaat bovenop bakken we shoarma en groenten en eronder in de oven bakken we de pitabroodjes.

Woensdag

Leesvoer! Vorige week ontving ik de vernieuwde Delicious met daarin heerlijke lenterecepten en het nieuwe kookboek Vol Smaak van AH. Ik had eerder nog geen tijd gehad om er op mijn gemak doorheen te bladeren maar nu maakte ik even tijd.

Het recept Biefstuk tataki met sesamkorstje uit Vol Smaak besluit ik maar meteen voor het avondeten te maken. Het ziet er zo lekker uit…

Een kijkje in de keuken week 14-2019

En zo smaakte het ook! Aanrader!

Donderdag

Ella-Marie heeft vandaag studievrije middag en dus gaan we gezellig samen lunchen. Het fruitsap (en nog een heleboel andere lekkernijen) kreeg ik vorige week opgestuurd van ‘sLandsBeste om te proeven. Ik heb eigenlijk nooit fruitsap in huis omdat we het zo zoet vinden. Dit sapje was natuurlijk ook zoet maar is wel gemaakt van 100% natuurlijk fruitsap en bevat verder geen toevoegingen. Een keer wat anders dan een kop thee of water. 😉

Op donderdag en vrijdag staat hier in het dorp altijd een visboer en vandaag halen we daar voor het eerst een zak kibbeling voor het avondeten.

Een kijkje in de keuken week 14-2019

De kibbeling was lekker maar ben er voorlopig wel weer klaar mee. Heb ik echt altijd met kibbeling.

Vrijdag

Samen met Ella en schoonmoeders het weekend inluiden op het terras bij Daisy’s met een drankje en ijs! Ik had mijn ijsje natuurlijk al op voordat ik de foto maakte… ??

Een kijkje in de keuken week 14-2019

En pizza als avondeten! Dit keer geen zelfgemaakte uit de houtoven, maar een kant-en-klare-extra-belegde-pizza uit de gewone oven. Ook prima hoor. 🙂

Zaterdag

Boeketjes gemaakt met versgeknipte bloemen en bloesem uit de tuin met wat gekochte tulpen ertussen. Fleurigheid ten top!

Johan heeft zich uitgeleefd bij het tuincentrum en allemaal plantjes gekocht voor in de moestuin. Ella-Marie helpt Johan met poten. Ik kijk toe vanuit de hangmat… 🙂

Haha, maar eventjes hoor, daarna ging ik ook aan het werk in de tuin natuurlijk… 🙂

’s Middags worden er schoenen thuisbezorgd. Bij Manfield bestelde ik witte sneakers voor Johan. Gewoon als verrassing en dus een beetje een gok… Gelukkig vond hij ze ook mooi! Pfieuwww… 🙂

Een kijkje in de keuken week 14-2019

’s Avonds maak ik een lekker maaltje van gebakken kipschnitzels met capresetopping uit de oven (dit recept), aardappeltjes met knoflook en tijm uit de oven en knapperige bimi.

Zondag

Door het mooie weer van afgelopen week had ik de hele tijd zin in kwarktaart. Gisteren maakte ik hem al en vandaag hoef ik hem alleen nog even op de foto te zetten. Het werd een frisse mango-limoenkwarktaart met kokoskoekjesbodem.  Mmmm…. Het recept komt er weer aan natuurlijk!

Een kijkje in de keuken week 14-2019

’s Middags komen Johan zijn ouders op de fiets langs en genieten we in de tuin van het mooie weer.

We sluiten de week af met broodje hamburger van de Culina Flamma. 🙂

Heb je ook een lekker recept gemaakt van KeukenLiefde? Deel een foto van het resultaat op Instagram met #keukenliefde en tag @keukenliefde. Je foto komt dan automatisch voorbij onderaan op de homepage van KeukenLiefde zodat iedereen hem kan zien! KeukenLiefde moet je tenslotte delen! ??

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde