Een kijkje in de keuken week 21

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Johan zit voor zijn werk in een hotel en komt niet thuis vanavond. Hij stuurt me deze foto door van een lekker pastagerecht.

Een kijkje in de keuken week 21

Ella-Marie en ik eten pizza. 😉 Zelfgemaakt!

Dinsdag

Van HAK krijg ik deze nieuwe producten om uit te proberen. Ik ben niet zo’n bonen-eter, maar ik ga ze zeker proeven. Ben benieuwd!

Een kijkje in de keuken week 21

Johan komt morgen weer thuis, dus Ella-Marie en ik eten nog een keer met z’n tweeën. Tijdens het boodschappen doen ziet El sushi liggen en stelt voor om dat te eten. Ik vind het helemaal prima voor een keertje. Het is warm en ik heb helemaal geen zin om te koken. Trouwens, sushi kun je natuurlijk ook zelf maken, mocht je daar zin in hebben. Hier vind je het recept.

Woensdag

Ik ontvang een leuke uitnodiging… Binnenkort vertel ik je daar meer over.

Ella-Marie en ik gaan lunchen bij de Hema en eten allebei een broodje Surinaamse kip. Mocht je hem zelf een keer willen maken, hier vind je het recept.

Een kijkje in de keuken week 21

’s Avonds eten we broodje hamburger. Johan is weer thuis en ik wilde hem verrassen met iets dat hij heel erg lekker vindt.

Donderdag

Het is Hemelvaartdag en we hebben een lekker lang en zonnig weekend in het vooruitzicht. We chillen thuis in de tuin en vrolijken de tuin op met nieuwe zomerbloeiers.

’s Avonds maak ik tomatenrisotto. Ik gebruikte dit recept als basis, maar voegde nog extra bleekselderij en wortel toe die ik mee fruitte met de ui. De mozzarella liet ik weg en ik bracht de risotto op smaak met een flinke scheut room, Parmezaan, een snuf suiker en een scheut balsamicoazijn. O, en in plaats van afblussen met rode wijn gebruikte ik droge witte wijn. Lekkerste tomatenrisotto ooit! 🙂

Vrijdag

Barbecueën bij mijn ouders thuis! Ik maak een lekkere pastasalade caprese voor bij de barbecue waar ik meteen een kookfilmpje van opneem. Coming soon!

Zaterdag

Dagje Noordwijk! We zijn ’s middags op tijd weer thuis omdat we file wilden vermijden. Eenmaal thuis stappen we op de fiets om een ijsje te eten bij Daisy’s en een boodschapje te halen. ’s Avonds eten weer pizza. We zaten te twijfelen tussen uit eten gaan, iets thuis laten bezorgen of zelf koken. Omdat ik altijd bolletjes pizzadeeg in de vriezer heb liggen besluiten we voor de laatste optie te gaan. Ook fijn voor de portemonnee. Ella-Marie maakt trouwens een wrappizza voor zichzelf.

Zondag

Een goed begin van een lui dagje thuis.

Een kijkje in de keuken week 21

’s Avonds eten we zelfgemaakte friet en salade.

Dat was het weer voor deze week! Door het warme weer had ik weinig zin om te koken en er kwamen weinig verse groenten op tafel. Aankomende week ga ik proberen weer wat gezonder en gevarieerder te koken. Of dat gaat lukken, lees je volgende week! 🙂

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde