Een kijkje in de keuken week 28-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

We oogsten verse bietjes uit de moestuin! Ik verwerk ze in een lekkere risotto met geitenkaas. Erbij bak ik wat speklapjes die ik even in de panko druk voor een knapperig korstje. Hier wordt om gevochten in huize Verweij… 🙂

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Wat groeien ze hard hè, onze schatten Puk en Marie.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Dinsdag

Ella-Marie is logeren bij mijn schoonouders en Johan en ik hoeven niet lang na te denken over wat we ’s avonds zullen eten…. Lasagne! Ella-Marie houdt daar niet zo van dus daarom eten we het alleen als El niet thuis is.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Woensdag

Johan haalt Ella-Marie ’s avonds weer op bij zijn ouders, dus ik kan een dagje doorbikkelen op kantoor. Of eigenlijk, buiten op het terras. Het is namelijk lekker weer dus ik installeer me op het terras achter de labtop.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Voor het avondeten heb ik een makkie. Ik had gisteren nog bolognese-, en bechamelsaus achtergehouden zodat ik vandaag nog een verse schaal lasagne kan maken. 🙂

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Donderdag

Johan heeft vanavond een barbecue op zijn werk dus El en ik eten met z’n tweeën. Als ik El vraag wat ze wil eten hoeft ze niet lang na te denken… Sushi!

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Vrijdag

Ella-Marie maakt lekkere croissants voor het ontbijt!

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Tussen de middag gaan El en ik lekker samen lunchen bij de 3 Zussen in Tiel. El neemt een broodje met smeersels en ik ga voor de garnalenkroketjes.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Ella-Marie wilt weer graag speklappen als avondeten en ik heb er ook wel zin in. ’s Avonds eten we dus weer gebakken speklapjes met zelfgemaakte ovenfrietjes en salade.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Zaterdag

Ik krijg leuke foodpost. Hands of my Chocolate stuurt me twee heerlijke chocoladerepen in de smaken Seriously Dark en Birthday Cake. Die laatste reep ging dezelfde dag nog op…. 😉

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Ook ontvang ik de nieuwe Pink Granola muesli van Mymuesli en hun Peachy June thee en Flamingo theezeefje. Wat een vrolijke kleurtjes!

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Ben je ook dol op muesli? Op Mymuesli kun je je eigen granola samenstellen of kiezen uit reeds samengestelde muesli’s. Bij een bestelling vanaf 10 euro ontvang je nu tijdelijk een gratis Tree of Tea Probeerpakket met daarin de 3 meest populaire thee smaken! Bestellen kan hier!

Deze joekel van een courgette oogsten we in de moestuin! Ik wil er ’s avonds soep van maken maar uiteindelijk hebben we daar niet zoveel in en halen we een frietje. Oeps…

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Zondag

Johan en ik maken een aantal lekkere recepten voor KL waaronder heerlijke vleesspiezen van de barbecue.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

’s Middags kijken we de F1-race en ondertussen schrijf ik dit Kijkje in de keuken. Morgen heb ik daar geen tijd voor (vandaag als je dit leest) want dan ga ik met moeders naar de tuinen van Appeltern. Zin in!

Johan maakt een heerlijke pasta pesto met kip en sperziebonen voor het avondeten.

Een kijkje in de keuken week 28-2019

Heb je ook een lekker recept gemaakt van KeukenLiefde? Deel een foto van het resultaat op Instagram met #keukenliefde en tag @keukenliefde. Je foto komt dan automatisch voorbij onderaan op de homepage

van KeukenLiefde zodat iedereen hem kan zien! KeukenLiefde moet je tenslotte delen! ??

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Kim

    Ik vind het altijd elke week weer grappig te zien dat jullie ook niet zulke gezonde eters zijn. Hoef ik me altijd weer wat minder schuldig te voelen :’)

    1. Ach ja, ik probeer zo gevarieerd en gezond mogelijk te eten door zoveel mogelijk zelf te koken met zoveel mogelijk pure ingrediënten. Maar, en dat is het allerbelangrijkste vind ik, het moet vooral leuk blijven! 😉

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde