Een kijkje in de keuken week 37-2020

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Wat hebben we gedaan en wat stond er op tafel? Je ziet en leest het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #kokenmetkeukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Dinsdag

Ella-Marie is naar school, Johan is naar zijn werk en ik heb weer een normale werkdag thuis. ’s Ochtends maak ik het Kijkje af en zet die online en daarna ga ik de keuken in om twee nieuwe recepten te maken.

’s Avonds eten we verse tomatensoep die ik gisteren had gemaakt. Ik had een extra grote pan gemaakt zodat we er twee dagen van konden eten.

Een kijkje in de keuken week 37-2020

Na het eten gaan we nog even wandelen met Nacho.

Woensdag

Gladiolen uit eigen tuin. #kleingeluk

Een kijkje in de keuken week 37-2020

Voor het avondeten warm ik de ovenschotel op die ik gisteren maakte. Lekker met een tomatensalade met feta en wat extra strooikaas. 🙂

Een kijkje in de keuken week 37-2020

Donderdag

Pizza tiiiiiiime! Een diepvries margherita die we zelf extra beleggen. Niet zo lekker als zelfgemaakte pizza, maar nog steeds lekker. ?

Een kijkje in de keuken week 37-2020

Vrijdag

Johan is vrij vandaag. Eind van de ochtend stappen we in de auto om een houtkachel uit te zoeken. Volgende week vrijdag wordt het schoorsteenkanaal vernieuwd en kan meteen de nieuwe houtkachel aangesloten worden. Deze gaat het worden!

Een kijkje in de keuken week 37-2020

We zijn rond lunchtijd weer thuis. Johan maakt een lekkere oventosti klaar.

Een kijkje in de keuken week 37-2020

’s Avonds eten we buiten op de loungeset zelfgebakken frietjes met snacks.

Een kijkje in de keuken week 37-2020

Zaterdag

Hoewel we nog een paar extreem warme septemberdagen krijgen, is de zomer toch echt op zijn einde. Dat betekent dat het zwembad afgebroken en opgeruimd moet worden. Niet het allerleukste klusje, maar het hoort erbij. Nacho staat erbij en kijkt ernaar…

Een kijkje in de keuken week 37-2020

’s Avonds eten we varkenshaas in champignonroomsaus, aardappelbolletjes uit de frituur en salade. Een favoriet familiegerecht van ons Verweij’tjes. ?

Zondag

Eind van de ochtend komen Johan zijn ouders even koffiedrinken.

Een kijkje in de keuken week 37-2020

De rest van de zondag rommelen we rondom huis. ’s Middags wordt er natuurlijk weer F1 gekeken, maar ik haak snel af als Max uitvalt. Johan kijkt de race wel af. Daarna steekt Johan de Weber aan voor het avondeten. Op het menu vanavond staan wraps met Oosterse kipspiezen, en wittekoolsalade. Dit recept. Zó lekker!

Maandag

Ella-Marie heeft vandaag een studiedag en is thuis. In de ochtend zit ik op kantoor om te werken, maar daarna stop ik ermee. Het is veel te lekker weer om binnen te zitten, dus trek ik mijn oude kleren aan en ga samen met Ella-Marie de tuin in. Beetje onkruid trekken, stoelen schoonmaken, terras vegen, balletje gooien met Nacho. We vermaken ons wel.

Tussendoor doen Ella-Marie en ik even een boodschapje bij de supermarkt. Er was een grote bak mosselen in de aanbieding, dus die en een stokbroodje neem ik mee voor het avondeten.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde