Een kijkje in de keuken week 9

Een kijkje in de keuken week 9

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ella-Marie heeft deze week voorjaarsvakantie en omdat ik moet werken, gaat ze logeren bij haar opa’s en oma’s. Vandaag breng ik Ella-Marie naar mijn schoonouders. Als ik weer thuis ben ga ik direct aan het werk. ’s Avonds eten Johan en ik pizza. Helaas geen zelfgemaakte dit keer, maar hij was toch lekker.

Een kijkje in de keuken week 9

Dinsdag

Wederom een werkdag achter de computer. Ik had de afgelopen tijd veel recepten gekookt voor KeukenLiefde en die moeten allemaal uitgewerkt en geschreven worden. Ik probeer een paar weken voorraad op te bouwen, zodat ik straks een aantal weken achter elkaar vol aan de bak kan voor het kookboek. ’s Avonds eten Johan en ik tomatenrisotto.

Woensdag

’s Ochtends haal ik Ella-Marie weer op bij mijn schoonmoeder en daarna rijd ik met El naar Wamelland in Wamel. Omdat het vakantie is is het superdruk, maar dat mag de pret niet drukken. Ella-Marie mag kiezen wat we vanavond eten en dus rijden we op de terugweg naar huis eerst langs de slager om biefstuk te halen. Verwend nest. 😉 We eten er gebakken krieltjes en salade bij. Lekker!

Donderdag

’s Ochtends breng ik Ella-Marie naar mijn ouders om te logeren. Daarna ga ik weer naar huis om te werken. Johan en ik eten ’s avonds wederom pizza. Ooooh, wat slecht!

Vrijdag

Ik maak een limoncello-kwarktaart met bodem van lange vingers (recept komt eraan!) en voor het avondeten haal ik een bak zelfgemaakte bami goreng uit de diepvries.

Na het eten gaat de telefoon en krijgen we goed nieuws te horen! In de weekvlog die deze week online komt, vertellen we je wat dat goede nieuws is. 🙂

Zaterdag

Johan koopt last minute nog snel schaatsen voor Ella-Marie zodat ze ’s middags kan schaatsen op de gracht  in Tiel. Johan en ik wonen nu elf jaar samen in Tiel en dit is de eerste keer in al die jaren dat er op de grachten geschaatst kan worden. Dik vet genieten dus! Ella-Marie heeft de middag van haar leven en wij ook.

Ik zou ’s avonds eigenlijk pasta pesto met garnalen maken, maar we bestellen uiteindelijk toch een frietje. En na zo’n middag op het ijs gaat dat er best in!

Zondag

We ontbijten uitgebreid aan een gedekte tafel. Gezelligheid!

Een kijkje in de keuken week 9 Een kijkje in de keuken week 9

Aan het eind van de ochtend gaan we even op visite bij de oma van Johan (uiteraard nemen we een punt limoncello-kwarktaart voor haar mee ;)). Als we ’s middags weer thuis zijn nemen Johan en ik nog even een nieuwe kookvideo op waarin ik mini-saucijzenbroodjes maak.

’s Avonds maken Johan en Ella-Marie een heerlijke Mexicaanse salade met krokante kipschnitzel en avocado-yoghurtdressing. Smullen! Dit recept maar dan dus met kip.

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde