Een kijkje in de keuken week 37

Een kijkje in de keuken week 37

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maak broodje hamburger voor het avondeten. We halen er een zakje frietjes bij.

Dinsdag

We hebben weer verse sperziebonen uit de tuin van Johan zijn oma gekregen. Voor het avondeten maak ik een ovenschotel met gehakt, sperziebonen en aardappelpuree.

Woensdag

Foodpost! Ik krijg een doos vol chocolate happiness van Delicata, verkrijgbaar bij AH. De melk stroopwafel, crispy wit en puur waloot vijg zijn onze favorieten.

Donderdag

Ik neem vandaag drie nieuwe kookvideo’s op: appelflappen, hartige taart met broccoli, spek en champignons en pastasalade met sperziebonen, cherrytomaat en sardines.

Vrijdag

Ik heb nog geen flauw idee wat ik vanavond wil eten en ga maar gewoon naar de supermarkt om daar inspiratie op te doen. Bij de visafdeling zie ik mosselen liggen en weet meteen, dat gaat het worden!

Johan kookt de mosselen op klassieke wijze met verse mosselgroenten, een zakje gedroogde mosselkruiden en witte wijn. We eten er stokbrood met kruidenboter bij.

Vrijdagavond verrukgeluk!

Zaterdag

We gaan even kijken bij het fruitcorso. Het blijft toch een bijzonder spektakel om te zien, al die met groente en fruit beplakte praalwagens die voorbij komen rijden. De een nog spectaculairder dan de ander.

Ella-Marie gaat logeren bij de ouders van Johan, want wij hebben ’s avonds een verjaardagsfeest van een vriendin van ons. Het was ouderwets gezellig! 😉

Zondag

Mijn basilicumplantje buiten begint een beetje op zijn eind te raken dus ik besluit de laatste mooie blaadjes te plukken en er pesto van te maken. Daar hoort natuurlijk een lekker gerecht bij! Ik maak pasta met garnalen in pestoroomsaus. Mijn favoriete pastagerecht!

? KeukenLiefde staat in de finale van de Foodblog Awards 2017! We zijn voor vier categoriën genomineerd, maar ik ontvang je stem het allerliefst voor de categorie Foodblog van het jaar 2017 en Beste Blog Design. Je hebt nog 7 dagen om te stemmen. ?? PS Per categorie mag je maximaal 10 keer stemmen! 😉

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde