Een kijkje in de keuken week 47

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik ben jarig vandaag en mag alweer achtendertig kaarsjes uitblazen! Ouwe taart… Over taart gesproken, in plaats van zelfgebakken taart haal ik een slagroomschnitt bij de Jumbo en duik ik met een flinke homp en een extra large cappuccino achter mijn computer om te werken. De hele dag! Zielig hè, haha! Niet echt hoor, want werken voor KL vind ik leukste dat er is. Van Johan en Ella krijg ik een grote bos met achterdertig rozen! De bos is zo groot dat ik er een grote en kleine vaas mee kan vullen. Hieronder sta ik ze te rangschikken op de deel. Haha, daar was ik wel even zoet mee… De deel in ons huis is trouwens de plek waar in de (hopelijk nabije) toekomst mijn droomkeuken moet komen…

Voor mijn verjaardagsmaal maak ik pizzadeeg zodat we vanavond homemade pizza kunnen eten. Ella-Marie maak ik daar nog steeds niet blij mee, dus die krijgt een kommetje zelfgemaakte, verse tomatensoep met vers afgebakken stokbrood en kruidenboter. Iedereen blij. Bij de pizza trekken Johan en ik een lekkere fles Barolo open. 🙂

Dinsdag

Ik had al tijden zin in dit gerecht: spaghetti met tomaten-tonijnsaus. Supersimpel om te maken en zo smakelijk! Echt een van mijn favoriete pastagerechten.


Een kijkje in de keuken week 47

Woensdag

Van mijn mediabureau ontvang ik dit grote pakket voor mijn verjaardag. Een mooie bos bloemen en een fles wijn. Superleuk!

Ik had nog bolletjes pizzadeeg liggen, dus we eten vanavond weer pizza, maar dit keer maak ik een winterse variant met boerenkool en rookworst. Dikke vette aanrader! Het recept komt eraan.

Donderdag

Ik heb een kookdag vandaag en maak onder andere erwtensoep in de slowcooker, gezouten karamelsaus en een no bake chocoladecheesecake met kruidnotenbodem. De recepten zijn allemaal goed gelukt dus komen eraan. De erwtensoep is tevens ons avondeten.

Vrijdag

Ik krijg dit zakje thuisbezorgd met Kalettes: een combinatie tussen boerenkool en kleine spruitjes. Ik kende ze nog niet, maar ben heel benieuwd naar de smaak. Ze zien er in ieder geval erg leuk uit! Kende jij ze al?

Ik maak een spruitjesstamppot met spekjes en zoete puntpaprika voor het avondeten. Zo lekker dat ik het recept met je ga delen.

Zaterdag

Ella-Marie gaat ’s middags naar opa en oma in Tiel om de sinterklaasoptocht te kijken en blijft meteen een nachtje logeren. Johan en ik zouden ’s avonds een club sandwich eten, maar op het laatste moment hadden we toch meer zin in een salade. Van het brood maakten we croutons en zie daar, een club sandwich salade is geboren! Was lekker joh! 🙂

Zondag

Johan en ik doen wat klusjes in huis en verder hebben we een heerlijke, luie zondag. ’s Middags kijken we de allerlaatste F1-race van dit jaar en aan het eind van de middag komen Johan zijn ouders Ella-Marie weer thuisbrengen. Ik hoef niet te koken want de koelkast staat nog vol kliekjes erwtensoep en spruitjesstamppot.

Dat was het weer voor deze week!

GA JE OOK IETS LEKKERS KOKEN?

❤Deel een foto van jouw gerecht op Instagram of Facebook met #keukenliefde en tag@keukenliefde erin. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde