Een kijkje in de keuken week 43

Een kijkje in de keuken week 43

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Johan en ik zijn allebei snotverkouden en ik besluit om een pan boerenkoolstamppot te maken. Met spekjes, rookworst en jus erbij. Dat zal die ziektebacillen leren. Recept komt eraan.

Dinsdag

Pizza! Dit keer een kant-en-klare margherita die we extra beleggen. Niet zo lekker als zelfgemaakt, maar nog steeds lekker.

Een kijkje in de keuken week 43

Woensdag

Ik lunch met een broodje rosbief met zelfgemaakte kruidenmayonnaise, sla en komkommer. Erg lekker!

Een kijkje in de keuken week 43

Foodpost! Een zoete pizza met chocolade van Dr. Oetker. Mmmmm, ben benieuwd.

Een kijkje in de keuken week 43

Na de lunch bak ik een zoete pompoentaart. Die wilde ik al zo lang maken! Hij is goed gelukt!

Ik had nog wat frietaardappels liggen die op moesten, dus ’s avonds eten we zelfgemaakte friet met ovenkroketten.

Donderdag

We laten kebab bezorgen voor het avondeten. De zak friet laat ik voor wat het is, ik heb meer dan genoeg aan de kipkebab en salade. We bestellen de kebab altijd bij Golden Kebab in Tiel. Die zijn echt goed! We maken wel altijd zelf onze eigen knoflooksaus om erbij te eten.

Een kijkje in de keuken week 43

Vrijdag

Hoe leuk is dit: ik sta in de Vriendin! Hij ligt nu in de winkel!

Ik heb een videodag en maak drie nieuwe recepten: vanillesaus (die je zowel warm als koud kunt serveren), tarte tatin en een hartige banketstaaf.

Voor het avondeten maak ik macaroni stroganoff. Alle recepten komen eraan!

Zaterdag

Terwijl ik om acht uur ’s ochtends bij de kapper mijn wortels laat blonderen, staat Johan langs de zijlijn van het voetbalveld om Ella-Marie aan te moedigen tijdens haar eerste (oefen)wedstrijd.

’s Middags gaan we met z’n drieën lunchen bij De Merckt in Tiel. El en ik nemen een De Merckt trio: drie sneetjes brood met zalm, carpaccio en brie en Johan neem een tosti met geitenkaas, stoofpeer en noten. Smullen!

’s Avonds koken Johan en Ella-Marie. Ze maken heerlijke kip siam met noedels erbij.

Zondag

Ella-Marie wordt ’s ochtends opgehaald door Johan zijn ouders en neefje Levi om samen te gaan zwemmen. Als ze weg zijn gaan Johan ik aan het werk in de keuken. Ik heb morgen een draaidag voor een hele leuke campagne (binnenkort vertel ik je er meer over) en daarvoor moet ik alvast wat voorbereidingen treffen: we schillen maar liefst 5 kg appels! 🙂

Al een idee wat voor recept ik maak? Je zag hem vorige week trouwens ook al voorbij komen in het kijkje in de keuken… 😉

El eet ’s avonds een kop zelfgemaakte paprikasoep met een pita pizza mummie. (Recepten ga ik binnenkort met je delen.) Als toetje maakt Johan een appelflapje voor haar en serveert die met zelfgemaakte vanillesaus en ijs.

Een kijkje in de keuken week 43

Als El op bed ligt eten Johan en ik met het bord op schoot voor de tv: loaded nachos! Dit onderstaande recept:

Ondertussen kijken we naar de F1 race in Mexico. Goooooo Max!!!!

Een kijkje in de keuken week 43

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

2 reacties

Deel je liefde

  1. Mellaney

    Oeh, die pompoentaart ziet er heerlijk uit! Komt het recept daarvan ook binnekort online?!

    1. Jazeker Mellaney! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde