Een kijkje in de keuken week 9-2023

Elke week deel ik hier een persoonlijk kijkje in onze keuken. Hoe zag onze week eruit en wat stond er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee in dit Kijkje in de keuken week 9-2023.

Tussendoor ook graag op de hoogte blijven? Volg onze stories op Instagram of Facebook! Hier delen wij regelmatig filmpjes van achter de schermen. Heb je zelf een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde in je bericht, dan zien wij je foto ook!

Dinsdag

Het is carnavalsvakantie hier in het land van Maas & Waal en Ella-Marie is gezellig thuis. In de ochtend kruip ik een paar uurtjes achter de computer om te werken. ’s Middags rijd ik met Ella naar Druten om haar bril te laten maken. Een van de glazen is eruit en we zijn het schroefje kwijt. Als we bij de optiek komen is hij dicht i.v.m. jawel, carnaval. Balen. Gelukkig zijn niet alle winkels dicht en kunnen we nog even rondsnuffelen. Voordat we naar huis gaan mag Ella bij de afhaal sushi een bakje sushi uitkiezen voor het avondeten. Ik had vanmorgen een bak nasi met zelfgemaakte Vietnamese loempia’s uit de vriezer gehaald en die eten Johan en ik vanavond.

Woensdag

Ik heb nog wat oud brood liggen dat op moet dus wentelteefjes (bekijk hier alle wentelteefjesrecepten) voor het ontbijt it is. Daarna ga ik op kantoor zitten om een artikel te publiceren en dan is het tijd om de schort om te knopen. Er staat een kookdag op het programma. En heel fijn, ik heb een assistent vandaag!😀 Gezellig hoor, daar kan ik wel aan wennen. We doen het lekker rustig aan en eind van de middag hebben we drie nieuwe recepten gemaakt en op de foto gezet. ’s Middags krijg ik een aantal exemplaren van ons Familiegerechten kookboek binnen die een tweede druk heeft gekregen. Jottem! Heb jij hem al? Het Familiegerechten kookboek staat vol met makkelijke recepten voor het avondeten waar je het hele gezin blij mee maakt! Bestellen kan hier.

Donderdag

Vandaag gaan Ella-Marie en ik een dagje winkelen in Den Bosch. We beginnen met een bezoekje aan een nagelsalon want Ella wilde graag acrylnagels. Het zetten duurde welgeteld een uur! Maar goed, dan heb je ook wat. Volgens de mevrouw blijven ze 3 tot 4 weken zitten. We gaan het zien. Daarna werd er een broodje hotdog en een bakje kibbeling gegeten en was het tijd om te shoppen. ’s Avonds thuis werden wat kliekjes eten van gisteren opgewarmd.

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en met z’n drieën gaan we op pad om inkopen te doen voor de KL-webshop. Tussen de middag lunchen we met loaded fries (de loaded fries met curryworst maakte ik eerder thuis na en vind je hier. De loaded fries met pulled chicken en kibbeling waren ook erg lekker en ga ik ook maar eens maken.) in het restaurant. Artikels uit onze shop die uitverkocht waren zoals de snijdplank met hartje, baksteenmallen, broodplankjes met standaard en de compostbakken zijn inmiddels weer voorradig. Ook de landelijke hanglampen boven onze eettafel en boven ons werkeiland kun je bestellen in onze shop. Verder staat nog niet alles in de shop, maar we doen dit zo snel mogelijk! PS Zie je in onze keuken iets dat je leuk vindt (uitgezonderd man en dochter 😜) en dat niet in de shop staat, stuur mij dan een berichtje. Bijna alles kunnen we voor je bestellen.

Zaterdag

Iedereen is op tijd uit bed vandaag. Ella-Marie heeft in de ochtend een voetbalwedstrijd, Johan gaat aan de klus en ik ga aan de schoonmaak. ’s Middags gaan Johan en ik nog boodschappen doen en kaas halen. ’s Avonds eten we kaasfondue. Op tafel kwamen kaastortellini (je kunt nooit genoeg kaas hebben), groenten, parmaham, stokbrood, gehaktballetjes en kipnuggets.

Zondag

We slapen allemaal lekker uit en ontbijten met afgebakken broodjes met roerei en kaas. De rest van de zondag wordt er een beetje gerommeld thuis. Johan hangt de laatste lampen op in de keuken, we maken een mooie wandeling en ’s avonds eten we frietjes en snacks uit de Aerofryer.

Maandag

De vakantie zit er weer op. Ella-Marie kreeg gisteravond last van haar keel en wordt wakker met een flinke verkoudheid. Toch wil ze graag naar school en dus zit ze om acht uur dik ingepakt op de fiets. Ook Johan is de deur uit en ik heb thuis een kantoordag. ’s Avonds eten we chicken paillard. Zó lekker. We eten het maar een paar stukjes stokbrood erbij om het goddelijke vocht op te deppen. Ella-Marie eet hetzelfde maar al iets eerder en gaat vroeg onder de wol. Hopelijk is ze morgen weer iets opgeknapt.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde