Mexicaanse kapsalon

Dol op een frietje kapsalon met shoarma en knoflooksaus? Deze Mexicaanse kapsalon is een heerlijke variant die ook geschikt is voor een doordeweekse dag. De friet en shoarma zijn vervangen door krieltjes en gehakt. De gesmolten cheddar maakt het lekker smeuïg. Natuurlijk maak je het af met frisse ijsbergsla, rauwkost en zelfgemaakte knoflooksaus. 

Voorbereiden

Je kunt deze schotel ook voorbereiden. Bereid hem dan voor tot en met stap 4 in de omschrijving hieronder en zet hem afgedekt weg. Bak hem afgedekt met aluminiumfolie 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden, of tot alles door en door warm is. Verwijder het folie en ga verder met stap 5. 

Mexicaanse kapsalon

Kapsalon varianten

Meer lekkere kapsalon varianten? Wat denk je van deze:

Familiegerechten, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(17 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde