Dol op een frietje kapsalon met shoarma en knoflooksaus? Deze Mexicaanse kapsalon is een heerlijke variant die ook geschikt is voor een doordeweekse dag. De friet en shoarma zijn vervangen door krieltjes en gehakt. De gesmolten cheddar maakt het lekker smeuïg. Natuurlijk maak je het af met frisse ijsbergsla, rauwkost en zelfgemaakte knoflooksaus.
Voorbereiden
Je kunt deze schotel ook voorbereiden. Bereid hem dan voor tot en met stap 4 in de omschrijving hieronder en zet hem afgedekt weg. Bak hem afgedekt met aluminiumfolie 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden, of tot alles door en door warm is. Verwijder het folie en ga verder met stap 5.
Kapsalon varianten
Meer lekkere kapsalon varianten? Wat denk je van deze:
Familiegerechten, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten
Deel je reactie