Ingrediënten
- 1 grote ui, gepeld en fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 1/2 rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngehakt
- 400 g mager rundergehakt
- 250 g winterpeen, geschild en grof geraspt
- 250 g knolselderij (geschild gewicht), in kleine blokjes gesneden
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 5 grote tortillawraps
- 125 g crème fraiche
- 100 g belegen kaas, geraspt
- Paar takjes peterselie, fijngehakt
- Optioneel voor garnering, 1/4 fijngesnipperde rode ui
- Zonnebloem- of olijfolie (geen extra vierge), om in te bakken
Mexicaanse kruidenmix
- 1,5 el milde paprikapoeder
- 1 el gedroogde oregano
- 1/2 el komijnpoeder
- Snufje cayennepeper
- 1/2 tl zout
Deel je reactie