Mihoen goreng

Met een grote pan bami of nasi maak ik het hele gezin blij. Hetzelfde geldt voor deze mihoen goreng, die ik op dezelfde manier maak. Als groente voeg ik paprika, prei, wortel en taugé toe maar hier kun je eindeloos mee variëren. Zo is het bijvoorbeeld ook lekker om fijngesneden witte kool of spitskool toe te voegen of gebruik kant-en-klaar gesneden nasi- of bamigroenten.

Ik serveer de mihoen goreng graag met een gebakken eitje, sambal, gebakken uitjes, atjar of zoetzure augurken en kroepoek. En soms ook met een sateetje met satésaus. Eet smakelijk!

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Slanke recepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(35 stemmen)
10 reacties

Deel je reactie

  1. Frank Thiers

    Een eetlepel sambal lijkt mij niet echt lekker.

    1. Sambal manis is zoete sambal en niet echt heel heet. Maar voeg gerust minder toe naar eigen smaak.

  2. Marjolein

    Kan je ook wat anders dan sambal doen of helemaal de sambal weg laten?

    1. Je kunt hem ook weglaten.

  3. Rianne

    Lekker! Kan je dit met tauge en al invriezen?

    1. Hoi Rianne, ja hoor, dat kan!

      1. Rianne

        Bedankt! Ik had t gister al gemaakt en de rest ingevroren. Was weer erg lekker!

      2. Ron

        Lekker hoor, eerste keer gelijk goed gelukt…toppertje….?

  4. Marika

    Hoi hoi, je doet hier geen trassi in zoals bij de bami?

    1. Hoi Marika, dat kan zeker hoor, maar hoeft niet per se. Ook zonder trassi is dit recept heerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde