Perzik milkshake

De hype van de — uit Amerika overgewaaide — freakshakes heb ik nooit begrepen. Tuurlijk, het ziet er leuk uit, maar voor mij is daar dan ook alles meegezegd. Zo’n gigantische milkshake die is afgetopt met een halve liter stijfgeslagen slagroom, vruchtensaus, verkruimelde candy bars, sprinkles en noem het allemaal maar op, dat eet je toch nooit op?! Een beetje een getrainde fast food junk werkt het goedje met pijn en moeite naar binnen om vervolgens drie dagen met buikpijn op bed te liggen. Ik krijg alleen al buikpijn als ik zo’n freakshake zie. Freaky food waste it is!

Geef mij maar gewoon een ouderwets lekkere milkshake, zonder poespas. Met lekker veel vers fruit, een schep roomijs en een scheutje melk om botten en gebit sterk te houden. Meer heeft een mens toch niet nodig?

Deze fluweelzachte en romige perzik milkshake is naast de aardbeien milkshake mijn favoriet. Beslist niet freaky maar des te lekkerder! Maak hem zelf en laat me weten als je nog iets mist. Ik ben benieuwd! 

Basisrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zoete keuken, Zomerrecepten, Amerikaanse recepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Laura

    Precies dat ja.. mooi verwoord! En je shake ziet er heerlijk uit. Groetjes Laura

    1. Ah dankjewel Laura! Hij is ook heerlijk! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde