Pompoenrösti met geitenkaas, honing en walnoot

Omdat het herfst is dit keer geen rösti van aardappel maar van pompoen. Pompoenrösti is wat zoeter van smaak dan aardappelrösti en combineert daardoor heerlijk met geitenkaas, honing en walnoot. Een match made in foodie heaven! Op de foto zie je trouwens ook dat ik er ook nog wat bruine schenkstroop overheen druppelde. Dat doe ik ook altijd over de reibekuchen en vind ik een heerlijke combi. Probeer maar eens!

Je kunt deze röstikoekjes van pompoen serveren als bijgerecht – laat dan eventueel de geitenkaas, honing en walnoot achterwege -, of serveer als lunch- of hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij.

Menu, Seizoen, Budget, Groenten, Herfstrecepten, Snel, Vegetarisch, Lunch, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ingrediënten

  • 1x recept voor pompoenrösti
  • 100 g verse, zachte geitenkaas
  • Handje walnoten
  • Honing (schenkstroop is ook lekker!)
  • Olie om in te bakken

Verder nodig

  • Fijne rasp
  • Koekenpan

Bereiding

Bereid de pompoenrösti volgens dit recept.

Leg de pompoenrösti op een mooi bord en verkruimel de geitenkaas en walnoten erover. Druppel er wat honing overheen en serveer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com