Pompoenrösti met geitenkaas, honing en walnoot

Omdat het herfst is dit keer geen rösti van aardappel maar van pompoen. Pompoenrösti is wat zoeter van smaak dan aardappelrösti en combineert daardoor heerlijk met geitenkaas, honing en walnoot. Een match made in foodie heaven! Op de foto zie je trouwens ook dat ik er ook nog wat bruine schenkstroop overheen druppelde. Dat doe ik ook altijd over de reibekuchen en vind ik een heerlijke combi. Probeer maar eens!

Je kunt deze röstikoekjes van pompoen serveren als bijgerecht – laat dan eventueel de geitenkaas, honing en walnoot achterwege -, of serveer als lunch- of hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij.

Menu, Herfstrecepten, Seizoen, Lunch, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Vegetarisch, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin