Pompoenrösti met geitenkaas, honing en walnoot

Omdat het herfst is dit keer geen rösti van aardappel maar van pompoen. Pompoenrösti is wat zoeter van smaak dan aardappelrösti en combineert daardoor heerlijk met geitenkaas, honing en walnoot. Een match made in foodie heaven! Op de foto zie je trouwens ook dat ik er ook nog wat bruine schenkstroop overheen druppelde. Dat doe ik ook altijd over de reibekuchen en vind ik een heerlijke combi. Probeer maar eens!

Je kunt deze röstikoekjes van pompoen serveren als bijgerecht – laat dan eventueel de geitenkaas, honing en walnoot achterwege -, of serveer als lunch- of hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij.

Menu, Seizoen, Budget, Groenten, Herfstrecepten, Snel, Vegetarisch, Lunch, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ingrediënten

  • 1x recept voor pompoenrösti
  • 100 g verse, zachte geitenkaas
  • Handje walnoten
  • Honing (schenkstroop is ook lekker!)
  • Olie om in te bakken

Verder nodig

  • Fijne rasp
  • Koekenpan

Bereiding

Bereid de pompoenrösti volgens dit recept.

Leg de pompoenrösti op een mooi bord en verkruimel de geitenkaas en walnoten erover. Druppel er wat honing overheen en serveer.

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Sambal goreng telor (eieren in pittige saus)

22 mei 2019

Een heerlijk Indisch bijgerecht, deze sambal goreng telor oftewel eieren in pittige saus. Serveer als onderdeel van een Indische...

Toemis boontjes (in bouillon gestoofde sperziebonen)

21 mei 2019

Deze toemis boontjes in milde saus is een heerlijk Indisch bijgerecht om te serveren als onderdeel van een zelfgemaakte...

Laagjes tortilladip

19 mei 2019

Een gezellig filmavondje thuis gepland met vrienden of familie? Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij! Hier in huize Verweij...

Tomaten salsa saus

18 mei 2019

Met deze tomaten salsa saus kun je alle kanten op. Zo is het de perfecte dipsaus voor tortillachips, maar...

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin