Top 7 best bekeken rijsttafelrecepten

Top 7 best bekeken rijsttafelreceptenStaan bij jou ook je favoriete nummers van de Chinees in je hoofd geprogrammeerd? Foe yong hai, babi pangang, saté, bami, nasi: bij onze rijsttafel mogen ze beslist niet ontbreken. Toch halen we tegenwoordig minder Chinees in huis, want ik maak de gerechten net zo lief zelf, en minstens net zo lekker! Aan onze statistieken te zien ben ik niet de enige, want de rijsttafelrecepten op KeukenLiefde worden supergoed bekeken! Vandaag daarom een top 7 met de best bekeken rijsttafelrecepten. Whoohoo! Veel plezier en alvast een heel smakelijk weekend gewenst!

1. Foe yong hai

Zelfgemaakte foe yong hai

2. Sajoer boontjes

Zelfgemaakte sajoer boontjes

3. Babi pangang

Zelfgemaakte babi pangang

4. Ajam ketjap

Ajam ketjap

5. Kipsaté (saté ajam)

Zelfgemaakte kipsaté (saté ajam)

6. Zelfgemaakte Indische rijsttafel

Indische rijsttafel maken

7. Nasi goreng

Nasi goreng

Best bekeken recepten, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Indische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
7 reacties

Deel je liefde

 1. Irma

  Ik ben nog op zoek naar een recept voor Tjap Tjoy… Je Foe Yong Hai heb ik laatst gemaakt en zal ook aankomend weekend weer op tafel verschijnen als ik eters heb.

  1. Helaas kan ik je nog niet helpen aan een recept hiervoor. Ik heb hem zelf nog niet gemaakt. Hij staat wel op de planning overigens. Even googelen dus. Mocht je een goed recept vinden, dan hoor ik het graag! 🙂

   1. Irma

    Ik heb een recept op smulweb gevonden. Ik ga dat een beetje aanpassen, ik wil dit weekend een vega variant maken.Je hoort van me.

    1. Leuk, ben benieuwd Irma! 🙂

     1. Roelanda

      Tjap Tjoy recept is erg gewenst! Ik ga voor mijn verjaardag een rijsttafel proberen klaar te maken, dus probeer nu al veel dingen uit. Ga zo door Annemiek! Door jouw recepten ben ik weer fanatiek gaan koken 🙂

     2. Leuk om te horen Roelanda! Tjap Tjoy ga ik zeker nog maken! 🙂

 2. Wauw, ik heb er nog geen eentje geprobeerd. Daar moet dringend verandering in komen! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde