Tosti Hawaï met mango

Een tosti is een heerlijk lunchgerecht, maar smaakt ook heerlijk als hoofdgerecht met een lekkere kom soep erbij.

Deze tosti Hawaï met ham en kaas krijgt een tropisch tintje door de toegevoegde mango. Een heerlijke combi!

Lekker om te serveren met frisse komkommer en zoete chilisaus.

Seizoen, Menu, Zomerrecepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 sneetjes (mais)brood
  • 2 grote plakken kaas
  • 1 plak achterham
  • 1/2 mango, geschild en in plakken
  • 1 stengel lente-ui, in ringen
  • Smeerboter

 

Tip! In plaats van mango kun je ook ananas (vers of uit een blik) gebruiken, dan maak je de klassieke tosti Hawaï!

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden. Bedek een bakblik met een vel bakpapier.

Beleg een snee brood met kaas, ham, mango, lente-ui en nog een plak kaas. Dek af met de andere boterham en bestrijk de bovenkant van het brood met wat smeerboter.

Bak circa 8 minuten in de oven, of tot de tosti goudbruin is. Snijd diagnonaal doormidden en serveer direct.

Lekker met zoete chilisaus of currysaus.

Tosti Hawaï met mango

Tosti Hawaï met mango

Tosti Hawaï met mango

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin