Tournedos met truffeljus

Met kerst iets bijzonders op tafel zetten dat je niet dagelijks eet? Met deze tournedos met truffeljus maak je gegarandeerd indruk op je gasten en het is niet eens moeilijk om te maken! De truffeljus kun je net als de bijgerechten al een dag van tevoren maken. Zo hoef je moment suprême alleen de biefstuk te bakken en de bijgerechten af te bakken en op te warmen.

Bijgerechten

Ik serveer de tournedos met truffeljus met aardappelgratin, haricots verts rolletjes met katenspek en stoofperen (Ik gebruikte dit keer kant-en-klare stoofperen en dat waren onherkenbare stukken in plaats van mooie peertjes, vandaar dat ze er op de foto een beetje vreemd uitzien. Mijn tip: maak ze lekker zelf een dag van tevoren!) Heerlijke gerechten die perfect passen bij het vlees en de jus en die je stuk voor stuk kunt voorbereiden.

Driegangen kerstdiner

Deze tournedos met truffeljus is onderdeel van een feestelijk driegangen kerstdiner. Serveer als voorgerecht deze tomatentartaar met burrata en als dessert vanilleroomijs met warme kersen en chocoladesaus (recept komt morgen online!).

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde