Weekmenu 47-2019

Weekmenu 47-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu vind je zoete-aardappelstamppot met vega ketjap filetstukjes, Zweedse gehaktballetjes, nasi goreng, tagliatelle met gamba’s en romige witte-wijnsaus, kipsalon, arretjescake met speculaas en appeltaart wafels! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Zoete-aardappelstamppot met vega ketjap filetstukjes

Zoete-aardappelstamppot met ketjap Valess Filetstukjes

Dinsdag

Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes (Köttbullar)

Woensdag

Nasi goreng

Nasi goreng

Donderdag

Tagliatelle met gamba’s en romige witte-wijnsaus

Tagliatelle met gamba's en romige witte-wijnsaus

Vrijdag

Kipsalon

Kipsalon

Zaterdag

Arretjescake met speculaas

Arretjescake met speculaas

Zondag

Appeltaart wafels

Appeltaart wafels

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin