Weekmenu 52-2019

Weekmenu 52-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit allerlaatste weekmenu van 2019 vind je kip Hawaï, het klassieke oliebolrecept voor Oudjaar, een anti-kater ontbijt voor nieuwjaarsdag, een slanke kapsalon (die net zo lekker is als het origineel!), kabeljauw uit de oven met tomaat en mozzarella, slaschuitjes met Thaise glasnoedelsalade en een heerlijk bananenbrood met walnoot en chocolade. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Kip Hawaï

Kip Hawaï (kookvideo!)

Dinsdag

Vandaag is het Oudjaarsdag en daar horen oliebollen bij! Op keukenliefde heb ik diverse oliebolrecepten, maar deze klassieke variant met appel, kaneel en rozijnen blijft hier toch favoriet. Ben je niet zo dol op oliebollen? Alle oudjaarsrecepten vind je hier.

Oliebollen met appel, kaneel en rozijnen

Woensdag

Gelukkig Nieuwjaar! Keek je gisteravond iets te diep in het glaasje en heb je nu last van knikkende knieën en geklop in je bovenkamer? Niet getreurd. Met dit speciale anti-kater ontbijt ben je snel weer boven Jan.

Anti-kater ontbijt: ei-spekbakjes

ei-spekbakjes

Donderdag

Gezonde kapsalon

Gezonde kapsalon

Vrijdag

Kabeljauw uit de oven met tomaat en mozzarella

Kabeljauw uit de oven met tomaat en mozzarella

Zaterdag

Slaschuitjes met Thaise glasnoedelsalade

Slaschuitjes met Thaise glasnoedelsalade

Zondag

Bananenbrood met walnoot en chocolade

Bananenbrood met walnoot en chocolade

 

Inspiratie, Weekmenu

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde