Wie zoet is krijgt lekkers: 5x zoet sinterklaasrecept

Vanavond is het pakjesavond! Misschien heb je het afgelopen weekend al gevierd maar als je vanavond toch nog iets lekkers op tafel wilt zetten dan heb ik hier vijf heerlijke zoete sinterklaasrecepten voor je klaarstaan. Want, wie zoet is krijgt lekkers! 

Een van mijn favoriete taarten: monchoutaart! Makkelijk om te maken, stijft op in de koelkast en superlekker! Omdat het nu winter is laat ik de kersen- en aardbeiencompote even voor wat ze zijn en kies ik voor een heerlijke topping van gesmoorde kaneelappeltjes en toffeesaus! Bekijk het recept hier!

Monchoutaart met kaneelappel en toffeesaus

Nog zo’n heerlijke wintertaart vind ik deze stroopwafelcheesecake met karamelsaus. Met een bodem van speculaasjes, stroopwafel door de vulling en karamelsaus drizzle on top een heerlijke sinterklaastaart!

Stroopwafelcheesecake met karamelsaus

Deze monchoutaart met frisse mandarijn en knapperige kruidnotenbodem maakte ik vorige maand voor de verjaardag van manlief. Hij vond deze taart heerlijk en bekroonde hem zelfs als nieuwe favoriet!

Mandarijn-monchoutaart met kruidnotenbodem

Cheesecake! Dit keer een ongebakken variant, oftewel een no bake chocoladecheesecake met kruidnotenbodem, truffelkruidnoten en gezouten karamelsaus!

Kwijl!

No bake chocoladecheesecake met gezouten karamelsaus

Liever een toetje vanavond? Maak dan nog snel even deze speculaas tiramisu en laat hem een paar uurtjes opstijven in de koelkast. Na een paar uurtjes wachten is ‘ie op z’n lekkerst! Eten er kleintjes mee? Laat dan de likeur achterwege.

Ik wens iedereen een gezellig en heerlijk avondje toe!

Sinterklaas recepten, Dessert, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde