5x zoet sinterklaasrecept

5x zoet sinterklaasrecept

Wie zoet is krijgt lekkers! Ben jij een echte zoetekauw? Dan kun je hier je hart ophalen. Ik heb 5 zoete sinterklaasrecepten voor je op een rij gezet!

1. Arretjescake met speculaas. Deze Hollandse klassieker krijgt een verrassende twist door speculaasjes te gebruiken. Het perfecte recept om op tafel te zetten tijdens het sinterklaasfeest!

Arretjescake met speculaas

2. Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten. Snel een lekker sinterklaastoetje op tafel zetten? Dit monchoutoetje met frisse mandarijn en kruidnoten is makkelijk om te maken en verrukkelijk!

Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten

3. Speculaasboterkoek met amandelspijs. Een heerlijke variant op de klassieker. Deze speculaasboterkoek is gevuld met amandelspijs!

Gevulde speculaasboterkoek

4. Chocolademelk met marshmallows. Als de wind door de bomen waait smaakt er niks zo lekker als een mok hartverwarmende chocolademelk. Een topping van marshmallows maakt het smulfeest compleet!

Warme chocolademelk met marshmallows

5. Kruidnotencake met karamelsaus. Een cake is altijd een goed idee. Vooral deze kruidnotencake met karamelsaus!

Kruidnotencake met karamel

Themarecepten, Sinterklaas recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde