7x de lekkerste bladerdeeghapjes

7x de lekkerste bladerdeeghapjes

In onze vriezer ligt altijd wel een pakje bladerdeeg. Je maakt er in een handomdraai iets lekkers mee: iets zoets voor bij de koffie of thee, een lunch, tussendoor snack, of lekker borrelhapje als er onverwachts visite langs op de stoep staat. Om je te inspireren heb ik de lekkerste bladerdeeghapjes van Keukenliefde op een rij gezet. Ben benieuwd welke jij op tafel zet! 

1. Bladerdeeghapje met zalm en roomkaas

Een eenvoudig hapje om te maken met verbluffend resultaat: deze bladerdeeghapjes met zalm en roomkaas vinden gretig aftrek op elk feestje of verjaardag. Ze zijn geliefd bij iedereen!

Bladerdeeghapje met zalm en roomkaas

2. Bladerdeeg hapje met peer en geitenkaas

Dit bladerdeeghapje met peer, walnoot en geitenkaas maak ik graag aan het eind van de zomer, begin herfst met peren en walnoten van eigen boom, maar je kunt hem natuurlijk het hele jaar door maken. Supermakkelijk en verrukkelijk!

Bladerdeeg hapje met peer en geitenkaas

3. Bladerdeeghapje met gekarameliseerde rode ui, gebakken champignons en Gruyère

Dit bladerdeeghapje uit de oven met gekarameliseerde rode ui, gebakken champignons en Gruyère vind altijd gretig aftrek, dus maak er genoeg!

Bladerdeeghapje met gekarameliseerde rode ui, gebakken champignons en Gruyère

4. Satébroodjes

Deze zelfgemaakte satébroodjes zijn de perfecte tussendoor snack! Knapperig bladerdeeg gevuld met malse stukjes kipfilet en zelfgemaakte pindasaus. Zo lekker heb je hem nog niet geproefd!

Mieks Special: satébroodjes

5. Kaasstengels

Ella-Marie en ik hebben allebei een zwak voor kaasstengels. Deze zelfgemaakte kaasstengels zijn net zo lekker als van de bakker, geloof me. Zelfs Johan, die normaal niet warm of koud wordt van een kaasstengel vond deze heerlijk!

Kaasstengels

6. Mini saucijzenbroodjes

Deze kleine mini saucijzenbroodjes zijn het perfecte borrelhapje om te serveren op een verjaardag of feestje. Ik maak er altijd extra veel zodat ik de helft kan invriezen voor een onverwachts snack moment. Je kunt ze dan zo vanuit de diepvries opwarmen in de oven. Serveer de mini saucijzenbroodjes bij voorkeur lauwwarm, dan zijn ze het allerlekkerst.

Mini saucijzenbroodjes (kookvideo)

7. Partyknaks in bladerdeegjasje

Party time? Laat dit simpele hapje je redder in nood zijn, bijvoorbeeld als er onverwachts visite aanbelt, als je plotsklaps snacktrek krijgt bij het kijken naar een film of voetbalwedstrijd, of als je lieve kinderen zich stierlijk vervelen op een druilerige woensdagmiddag; dan zijn deze partyknaks gestoken in een prettig zittend bladerdeegjasje het welkome antwoordt!

Speels & Smakelijk: partyknaks in bladerdeegjasje

Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde