7x Grieks recept

7x Grieks recept

Jaren geleden maakte ik tijdens een vakantie voor het eerst kennis met Griekenland. Ik raakte op slag verliefd op de vriendelijke bevolking, adembenemende baaien met kristalhelder water, de prachtige witte huisjes die oogverblindend afsteken tegen de strakblauwe hemel en vooral op het heerlijke eten.

Genieten van Grieks eten doe ik nog steeds met regelmaat: ik maak het gewoon lekker zelf! Met liefde en plezier deel ik hierbij mijn favoriete recepten. Enjoy!

Moussaka

Griekse moussaka

Griekse salade

Griekse salade

Saganaki

Saganaki - gebakken feta

Tzatziki 

Tzatziki - onovertroffen Griekse eenvoud!

Spanakopita

Griekse spinazie-feta taart (Spanakopita)

Kip souvlaki 

Gemarineerde Griekse kipspiesjes

Griekse ovenaardappels

Griekse ovenaardappels

Wereldgerechten, Griekse recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

 1. Ronald

  Hoi Annemiek,

  Als ik op de link van de Moussaka klik, kom ik op de Gevulde mini-aubergine met gehakt uit. Die lijken me ook lekker, maar dat zocht ik niet. Overigens kun je dan snel doorklikken naar de Moussaka, maar wellicht wil je de link even aanpassen.

  Groetjes,
  Ronald

  1. Bedankt voor de tip Ronald, heb het direct aangepast! 🙂

 2. Arja

  Gek op de griekse keuken, dus kom maar op met alles hihihi

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde