Achter de schermen week 22

Achter de schermen week 22

Elke dinsdag gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Maandag

We genieten wederom van een heerlijk lang weekend, want vandaag is het Tweede Pinksterdag. Tiel bruist van de gezelligheid. We wandelen over Tiel Maritiem en de kermis én komen Johan zijn ouders tegen.

We sluiten de middag af op het terras van Grand café Hart van de Betuwe.

Eenmaal thuis maken Johan en ik lasagne. O wat is dat toch lekker. Was echt veel te lang geleden!

Dinsdag

Hoezeer ik ook geniet van al die vrije dagen en het weekend, ik houd ook van het alledaagse ritme, de routine en regelmaat. En ik vind het heerlijk om te werken! Alweer ruim een jaar blog ik nu fulltime en dat was de beste beslissing die ik maar had kunnen nemen. Ik had nog witte asperges in de koelkast liggen — gekregen van de liefste moeder! — en besluit een asperge-ovenschotel te maken.

Hij was heerlijk! Recept volgt binnenkort.

Woensdag

Wederom gaan El en ik ’s middags na de zwemles naar mijn ouders. Ik had drie recepten op de planning staan om te maken, maar het blijkt dat ik wat te enthousiast ben geweest. Het worden er uiteindelijk twee: een lekkere lunchwrap met wortel en roomkaas (recept komt morgen online) en aardappelhartjes (volgende week online). Ze waren heerlijk!

Donderdag

Ik maak de gemberkoek uit de roman Verrukkelijk!

De roman kreeg ik onlangs opgestuurd en ik las hem in één ruk uit. Omdat ik zo enthousiast ben over het boek, mag ik tevens 2 exemplaren weggeven middels deze superleuke winactie! Het recept voor de gemberkoek vind je hier.

Vrijdag

Vandaag blijft Ella-Marie over op school, zodat ik door kan werken. Ik schrijf en schrijf en schrijf en maak de hele dag geen enkele foto … Oeps! Voor het avondeten maak ik twee ovenschotels met kabeljauw (die Johan onderlaatst ving tijdens het zeevissen) en garnalen. Eentje voor vanavond en de andere is voor zaterdag. Heb ik morgen lekker kookvrij. 🙂 Het recept voor de ovenschotel komt binnenkort online in Spijs & Wijn.

Zaterdag

Johan zijn vader staat ’s morgens onverwachts op de stoep. Hij moet even wachten op zijn auto die bij de garage staat en besluit ons te verrassen met verse croissants. Yumm!

De tweede aangename verrassing is de postbode die een verwenpakket van Dr. Oetker komt bezorgen. Wil jij ook zo’n pakketje bij jou op de deurmat? Doe dan mee met deze toffe winactie! Ik mag 5 pakketjes weggeven, whoehoe! (Alvast een lekker idee voor Vaderdag!)

’s Middags maak ik pommes duchesse (het recept van deze superlekkere aardappelrozetjes volgt snel) en verwarm ik de ovenschotel die ik gisteren maakte, voor het avondeten.

Als Ella-Marie ’s avonds op bed ligt, doen Johan en ik ons tegoed aan een hapjesplateau. O, als Ella-Marie dat toch eens wist … Foei!

Zondag

We genieten van een lazy Sunday. Terwijl Johan samen met El bij zijn ouders een klein kinderfietsje ophaalt, maak ik ondertussen kip-satébroodjes voor een nieuwe Mieks Special. Speciaal zijn ze. Damn, wat lekker! Recept komt zaterdag online, dus mis het niet!

’s Middags gaan we lekker een stuk wandelen en laten El fietsen. Het miezert de hele tijd door, maar dat deert ons niet. Heerlijk zo’n frisse neus! De fiets die we vorig jaar voor Ella-Marie kochten is nog net iets te groot, maar op deze kleinere fiets trapt ze zo een eind weg! You go girl!

Als we thuiskomen maak ik een lekkere salade en zet de Airfryer aan. We zijn er echt nog steeds superblij mee!

En dan is er alweer een einde gekomen aan een heerlijke eetweek én weekend. Ik ben benieuwd wat deze week weer allemaal voor ons in petto heeft.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Claudia

    t blijft leuk om elke week weer een kijkje in jullie leven te krijgen , en telkens als ik een foto van jou zie verbaas ik me hoe je zo slank kan blijven met al dit heerlijke eten. (jaloers ……..;) ) groetjes Claudia

    1. Haha, bedankt Claudia. Ik blijf zo slank omdat ik vergeetachtig ben en daarom vaak twee keer naar de winkel moet fietsen … 😉

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde