Courgettelasagne met kipgehakt

Deze courgettelasagne met kipgehakt maak je zonder pastabladen en is daardoor licht en koolhydraatarm. Het witje kaassausje maak je zonder boter en bloem, maar van melk en maizena. Zeker het proberen waard! Lekker om te serveren met een salade van komkommer, tomaat en feta, of met deze aangemaakte basissalade

Wereldgerecht, Menu, Seizoen, Slank, Kiprecepten, Ovenrecepten, Italiaanse recepten, Zomerrecepten, Budget, Koolhydraatarme recepten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(8 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marcel1974

    Hi. Dit recept gemaakt en smaakte prima. Was alleen erg nat. Heb je een tip hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen en het recept nog steeds koolhydraat arm is?
    Ik hoor het graag.

    1. De courgettes laten tijdens het bakken in de oven vocht los. Je zou de courgettes eerst kunnen grillen of roosteren in een grillpan of in de oven.

  2. Marjon

    Als ik dit doe met verse lasagne bladen, hoelang moet hij dan in de oven?

    1. Je kunt dan de tijd aanhouden die op de verpakking staat.

  3. Saar

    Hii, hoeveel kcal zitten hierin? X

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin