Een kijkje in de keuken week 32-2022

Elke week deel ik een kijkje in onze keuken. Hoe ziet onze week eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee!

Wil je niks missen? Volg onze stories op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media met #keukenliefde en tag @keukenliefde, dan kunnen wij je foto delen!

Dinsdag

Onze derde vakantieweek alweer! We rommelen een beetje thuis aan vandaag, zo worden onder andere de tegels achter het fornuis afgekit. Aan het eind van de middag gaan we naar Johan zijn ouders want Johan zijn vader is jarig. We eten gezellig een hapje Vietnamees mee. Als we ’s avonds thuiskomen is het al laat en drinken we nog een kop thee aan de keukentafel.

Woensdag

Vandaag is weer een tropisch warme dag en houden we een pool day. We sluiten de dag af met een houtgestookte pizza uit de Culina Flamma. Een perfecte vakantiedag!

Donderdag

We gaan wandelen en midgetgolfen in Lage Vuursche en Nacho mag gezellig mee. Het was de bedoeling om na het midgetgolfen een pannenkoek te eten in het nabijgelegen pannenkoekrestaurant, maar omdat er heel veel wespen zaten besloten we een ander plekje op te zoeken. Vlakbij huis in het dorpje Rossum pikten we uiteindelijk een terrasje met een borrelplankje en drankje. ’s Avonds maakten we thuis een lekkere pasta met groenten en roomsaus als avondeten.

Vrijdag

Johan gaat met Ella op pad naar onder andere de bouwmarkt en IKEA. Ondertussen werk ik thuis wat op kantoor, maak ik het huis schoon en ga de moestuin in voor de oogst van de dag.

Zaterdag

Ella gaat ’s avonds naar de kermis in het dorp en eet vooraf met een vriendinnetje pannenkoeken. Ik had ’s middags twee bolletjes pizzadeeg uit de vriezer gehaald en als de meiden weg zijn maken Johan en ik samen pizza. We wilden net gaan eten toen Ella belde. Ze had in de botsauto’s haar hand gekneusd en het deed zoveel pijn dat ze naar huis wilde. Eenmaal thuis waren de vingers behoorlijk dik, net zoals de tranen. Zo sneu, ze had zoveel zin in de kermis.

Zondag

Ella had heel slecht geslapen en omdat ze nog steeds haar hand bijna niet kon bewegen belden we de huisarts. Die regelde om half twee een afspraak bij huisartsenpost in het ziekenhuis. Terwijl Johan met Ella naar het ziekenhuis ging bleef ik thuis om het artikel van de dag online te zetten. Gelukkig bleek het mee te vallen met de hand van Ella en was er niks gebroken. De rest van de dag rommelde we thuis wat aan. ’s Avonds reden we weer naar Tiel om sushi te eten bij Tokyo Lounge. Daarna aten we nog een ijsje bij Daisy’s.

Maandag

Man, wat vliegen die weken voorbij! De laatste vakantieweek van Johan gaat vandaag in. We zingen een liedje voor Nacho (hij is vandaag 3 jaar geworden!) en Ella maakt lekkere pancakes als ontbijt. ’s Middags gaan we met Nacho wandelen op de Kapelberg in Bergharen (superleuk losloopgebied voor honden). ’s Avonds maken we nacho’s met kip en groenten (lijkt op dit recept maar dan met kip, een zak voorgesneden Mexicaanse groente en in eenpersoonsbakjes) en huren we de nieuwe Elvis film. De nacho’s toppen we af met met tomatensalsa, avocadodressing (2 avocado’s mixen met wat geitenyoghurt en op smaak brengen met citroensap en zout en peper uit de molen) en een drizzle geitenyoghurt (die is heel zacht van smaak en een lekker alternatief voor zure room). De film vonden we trouwens een beetje tegenvallen, we hadden meer muziek verwacht maar het was vooral een dramafilm.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde