Een kijkje in de keuken week 44-2020

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Wat doen we allemaal en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

Ik heb een kookdag vandaag en maak allemaal kerstrecepten!

’s Avonds eten we een kerstdiner. ??

Woensdag

Ook vandaag worden er kerstrecepten gekookt voor KeukenLiefde.

’s Avonds maak ik een pasta-ovenschotel met salade. Ik gebruikte zo’n zakje sausmix voor ovenpasta van Knorr. Die vond ik vroeger heerlijk en handig want je kunt de pasta en groenten ongekookt en rauw in de ovenschaal doen. Sausmix loskloppen met water, eroverheen gieten en de oven doet de rest van het werk. Smaakte best oké, maar de pasta was veel te zacht terwijl ik hem 10 minuten korter in de oven had gedaan dan omschreven stond. Toch maar weer eens zelf experimenteren om dit gerecht zelf te maken zonder zakje. Bij deze ovenpasta met prei en ham hoef je de pasta niet voor te koken, maar maak ik wel eerst een bechamelsaus. En soms is zelfs dat teveel werk! Ik wil dus een zelfgemaakte sausmix maken zonder te koken, die je zo over de rauwe pasta en groenten kunt gieten en de oven in kunt schuiven. Wordt vervolgd…

Donderdag

Ik kreeg deze twee toffe posters thuisgestuurd van Annette Andela. Op haar website vind je diverse producten met illustraties die zij getekend heeft. Zeker de moeite waard om eens rond te neuzen! Deze twee ga ik inlijsten en krijgen een mooi plekje in de keuken.

Voor het avondeten maak ik heerlijke pompoensoep met flespompoen die we kregen van Johan zijn tante. Ik maakte dit recept, onze favoriet.

Vrijdag

En nog een lekker kerstrecept voor KeukenLiefde: mini kerststollen!

Zaterdag

Vandaag is het Halloween en is mijn moeder jarig! Eind van de middag gaan we naar mijn ouders waar we blijven eten.

Zondag

Vandaag houden we een chilldag en doen we helemaal niks. Heerlijk! ’s Avonds maakt Johan een lekkere salade en eten we frietjes en snacks uit de Airfryer.

Een kijkje in de keuken week 44-2020

Maandag

Er staan weer nieuwe webshopbestellingen klaar om weg te brengen. Sinds kort verkopen we naast ons kookboek ook andere producten in de keukenliefdeshop (die met eten te maken hebben) en dat loopt goed! Denk aan kleine dingen zoals een boekensteun, servethouder en servetten, keukenschorten, leuke kerstitems, etc. We hebben ook voordelige combi deals die perfect zijn om cadeau te geven! Snuffel hier gerust even rond, er zit vast iets leuks voor je bij!

Een kijkje in de keuken week 44-2020

Lunch time met kliekjes uit de koelkast. Dat zijn de beste!

Ella-Marie eet ’s avonds een kommetje pompoensoep met knakworstjes voordat ze naar voetbaltraining moet. Johan en ik eten pasta carbonara met champignons.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde